Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023


Ο Πολωνοί black metallers Kalt Vindur εντάχθηκαν στο ρόστερ της The Circle Music. Στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ελληνική δισκογραφική, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, «Magna Mater», στις αρχές του 2024.


Το πρώτο μουσικό βίντεο του single «Bless Us» μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την 1η Σεπτεμβρίου.


Ο Svart των Kalt Vindur είπε: ''Το "Bless Us" είναι μια καλή προεπισκόπηση της μουσικής που περιέχεται στο "Magna Mater", το οποίο είναι ένα μείγμα ατμοσφαιρικού και progressive black metal. Το άλμπουμ αποτελείται από επτά συνθέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας instrumental σύνθεσης, διαφορετική από το υπόλοιπο άλμπουμ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την The Circle Music για την κυκλοφορία αυτού του άλμπουμ. Είμαστε σίγουρα με μία καλή παρέα με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Necromantia, The Magus, Melan Selas και Corax B.M μεταξύ πολλών άλλων συγκροτημάτων υψηλής ποιότητας.»


Η Μαρία Παπαγεωργίου της The Circle Music πρόσθεσε: «Καλωσορίζουμε τους παγανιστές black metallers Kalt Vindur στην οικογένεια. Με καταγωγή από την Dukla, οι Kalt Vindur είναι η πρώτη πολωνική μπάντα που μπαίνει στο ρόστερ μας. Το επερχόμενο τρίτο τους άλμπουμ "Magna Mater" είναι μακράν το καλύτερο που έχουν συνθέσει και σε σύγκριση με τα προηγούμενα ("Delusions", "...And Nothing Is Endless"), θα έλεγα ότι το συγκρότημα έχει κάνει τεράστια πρόοδο."


Kalt Vindur online
Website: http://kaltvindur.pl/ 
Instagram: https://www.instagram.com/kaltvindurofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/kaltvindurband
Bandcamp: https://kaltvindur.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/@KaltVindur/videos
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4PEbO51KZfJYTZKgSfV4F2?si=Gidtk74jS4mb95QFtxevGA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου