Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023



Οι ΑΦΑΝΕΙΑ απαριθμώντας στις φετινές τους κυκλοφορίες το πρώτο full length album τους καθώς και

video clip για το κομμάτι “Συνάντησέ Με Στο Σκοτάδι”, ξεκινούν ένα κύκλο εμφανίσεων για την παρουσίασή τους, έχοντας ήδη ηχογραφημένη και την επόμενή τους κυκλοφορία. Στο πρώτο live της σεζόν, με τα ολόφρεσκα βινύλια του δίσκου ανά χείρας,  και το νέο τους μπασίστα ήδη στα χαρακώματα, παρουσιάζουν ένα fuzz ντελίριο που θα ταρακουνήσει και την τελευταία γωνία του ορόφου του Eightball. Special guests  είναι οι Βούλγαροι underground turbo metallers AttaXic. 


Στην πρώτη εμφάνισή τους επί ελληνικού εδάφους επιβάλλεται να τους ακούσετε καθώς είναι μια μπάντα που δικαίως έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τη βουλγαρική metal κοινότητα, με πολλαπλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ της χώρας τους και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων. Τη συναυλία θα πλαισιώσουν οι Θεσσαλονικείς thrasers Remnant. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα: Ηλιοτρόπιο (Πλατεία Ναυαρίνου 14) και το Oldd Fashion (Μελενίκου 5) που αποτέλεσαν χορηγούς της συναυλίας, και στο Nephilim Metal Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17).


Οι ΑΦΑΝΕΙΑ είναι ένα Doom συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Το στυλ τους αναμιγνύει στοιχεία του doom metal και του stoner rock, φτιάχνοντας ένα άμεσο, βασισμένο στο riff ντελίριο σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των ακροατών ενός τεράστιου φάσματος του σκληρού ήχου, από το hard rock, μέχρι το μοντέρνο metal.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου