Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020


    Οι Αμερικανοί πρωτοπόροι του progressive metal Psychotic Waltz, κυκλοφορούν στις 14 Φεβρουαρίου το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο ΄΄The God-Shaped Void΄΄.
Μετά το Devils And Angels, το πρώτο κομμάτι από τον εν λόγω δίσκο και εν αναμονή αυτής της κυκλοφορίας, μας παρουσιάζουν το δεύτερό τους τραγούδι με τίτλο "All The Bad Men" με τη μορφή animation video clip, δημιουργίας του Costin Chioreanu (Twight13Media). 
     Ο κιθαρίστας Dan Rock αναφέρει: ΄΄Όλα ξεκίνησαν από ένα παλιό riff σε ακουστική κιθάρα από την εποχή των 90s, πριν τη διάλυση της μπάντας μας. Και το περίεργο είναι, ότι δεν υπάρχει σε αυτό το κομμάτι ακουστική κιθάρα, μόνο heavy riffs. Και αργήσαμε να βρούμε τις κατάλληλες νότες και τον κατάλληλο ρυθμό για τα ντραμς. Επειδή οι προηγούμενες εκδόσεις αυτού του τραγουδιού μας κάνουν να ανατριχιάζουμε, θεωρούμε ότι η επιμονή μας απέδωσε καρπούς καθώς αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια σε αυτό το άλμπουμ.΄΄ 
      Σχετικά με το βίντεο, η μπάντα αναφέρει: ΄΄ Εμπιστευτήκαμε τον visual artist Costin Chioreanu να κάνει ένα βίντεο σκοτεινό, δυστοπικό, αφηρημένο και ψυχεδελικό. Και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε!! Εξάλλου ένα video animation, είναι πολύ καλύτερο από μερικούς μεσήλικες πού ροκάρουν σε μία άδεια αποθήκη΄΄.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου