Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020


 


      Οι αμερικανοί Testament κυκλοφορούν το νέο τους δίσκο με τίτλο "Titans Of Creation" στις 3 Απριλίου από την Nuclear Blast. Το 12ο άλμπουμ τους, (σε παραγωγή των Billy, Peterson)  είναι το δεύτερο συνεχόμενο με την ίδια σύνθεση: Chuck Billy (φωνητικά), Eric Peterson (κιθάρες), Alex Skolnick (κιθάρες), Steve DiGiorgio (μπάσο) and Gene Hoglan (ντραμς). Οι Testament αλλάζουν διαρκώς τη σύνθεσή τους από το 1992(!!) και το άλμπουμ ΄΄The Ritual΄΄.
      Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηγέτης των θρυλικών San Francisco Bay Area thrashers, Chuck Billy, δήλωσε για τη διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών:
" Είμαι πολύ υπερήφανος αρχικά γιατί το γράψιμο των κομματιών έγινε πολύ πιο εύκολα από ότι στο προηγούμενο άλμπουμ μας (Brotherhood Of The Snake 2016). Όλοι ενεπλάκησαν, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο σε αυτό το δίσκο...Ο Alex (Skolnick) έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια και ο Gene βοήθησε τον Eric όταν έγραφε τα riffs. Οπότε όλοι συμμετείχαν σ΄ αυτό και πιστεύω ότι τα τραγούδια είναι πραγματικά πολύ δυνατά και έχουν όλα τη δική τους ταυτότητα. Αν ακούσεις έναν Testament δίσκο, συνειδητοποιείς ότι τα τραγούδια δε μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά έχουν όλα το δικό τους ύφος, τη δική τους ατμόσφαιρα. Αυτό συμβαίνει ξανά και σε αυτή τη δουλειά και πιστεύω, χωρίς να ξέρω γιατί, ίσως επειδή είναι νέα και φρέσκια, ότι είναι μία από τις καλύτερες δουλειές που έχουμε κάνει ποτέ!".
      Σε παλαιότερη συνέντευξη πριν την κυκλοφορία του Brotherhood of the snake, ο Billy είχε πει ότι ο Skolnick δεν είχε συμμετάσχει στη σύνθεση των τραγουδιών του άλμπουμ, λόγω των υποχρεώσεών του με το project Metal Allegiance και πρόσθεσε επίσης ότι ούτε τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας είχαν ακούσει τα τραγούδια πριν μπουν στο στούντιο, παραδεχόμενος ότι αυτό ήταν πολύ τρομακτικό συναίσθημα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου