Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος



Ο αγαπημένος μας "Βασιλιάς" του ευρωπαϊκού metal , King Diamond , ξαφνιάζει με μία λυπητερή δήλωση του , σχετικά με τον θάνατο μιας 4χρονης φαν του , της Larissa , εμφανίζοντας μία πλευρά οχι τόσο "σατανική" , όπως τον ξέρουμε μέσα απ' την μουσική του . Συγκεκριμένα , δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook στις 22 Φεβρουαρίου , τα εξής :
Αυτή η όμορφη θαυμάστρια του King Diamond , μας " άφησε " αναπάντεχα , στην ηλικία των 4 ετών .



Ήταν τόσο πιστή θαυμάστρια όσο είναι δυνατό να είναι κανείς ! Την πρώτη φορά που την είδα , ήταν στο show μας στο Anaheim τον περασμένο Δεκέμβριο, οπού καθόταν στους ώμους του πατέρα της, στην τέταρτη σειρά στο κοινό , και τραγουδούσε παράλληλα κάθε λέξη , σε όλη την διάρκεια του show .



Κάνοντας τα "κέρατα του Διαβόλου" ( Devil's Horns) και κουνώντας τα χέρια της , πραγματικά με ξετρέλανε και με το που κατεβήκαμε απ' την σκηνή , ζήτησα σε έναν από τους ανθρώπους μας να βρουν την ίδια αλλά και την οικογένειά της , έτσι ώστε να μπορέσουμε να τους συναντήσουμε στα παρασκήνια.
Μιλήσαμε ωραία για πολύ ώρα ·ήταν φοβεροί άνθρωποι ! Βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες μαζί και κάναμε παρέα για λίγο , ενώ η μικρή Larissa  έλαμπε σαν κόσμημα !

Δυστυχώς όμως ,αυτή ήταν η τελευταία φορά που είχα την ευκαιρία να την συναντήσω πρόσωπο με πρόσωπο , ανυπομονώ όμως μελλοντικά να ακούσω κάποια νέα γι' αυτήν από την οικογένειά της !


Larissa, σου εύχομαι ένα ασφαλές ταξίδι για όπου και να πας και εύχομαι κάποια μέρα να σε ξανασυναντήσω ! Ήσουν πραγματικά πολύ σημαντική και έφυγες πολύ νωρίς !
Stay Heavy , μικρούλα , σε αγαπώ πάρα , πάρα πολύ 
King Diamond

Μία ανάλογη δημοσίευση έκανε η γυναίκα του King Diamond , Livia Zita-Bendix , η οποία κοινοποίησε την δημοσίευση του ίδιου και προσέθεσε :
Λάβαμε ένα email γι' αυτήν πριν από δύο μέρες περίπου . Μου ράγισε την καρδιά . Αναπαύσου εν ειρήνη , μικρό, υπέροχο κορίτσι . Είθε το άστρο σου να λάμπει για πάντα . 

Παράλληλα , ένας έρανος έχει ξεκινήσει στο gofundme , με σκοπό την ενίσχυση των γονέων της Larissa , τους Jeanne και Stone , ως ελάχιστος τρόπος βοήθειας στον τόσο άσχημο χαμό που βίωσαν .




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου