Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020


Υπήρξαν αμέτρητες αλλαγές σε lineup σε συγκροτήματα στην rock και metal σκηνή. Είτε οφείλονταν σε θάνατο σε κάποιο μέλος της μπάντας ή απλά εσωτερικά προβλήματα μεταξύ των μελών, ορισμένες από τις αποφάσεις ήταν για το καλύτερο. Ο πρώην τραγουδιστής του Iron Maiden Paul Di'Anno λέει ότι δεν κατηγορεί τη μπάντα για την απομάκρυνσή του.

Ο Di'Anno τραγουδούσε στα πρώτα δύο albums των Maiden - το ομώνυμο ντεμπούτο και το Killers του 1981 - προτού απολυθεί και φύγει για να αντικατασταθεί από τον Bruce Dickinson εξαιτίας των κακών του συνήθειων. "Δεν τους κατηγορώ που ήθελαν να απαλλαγούν από μένα", παραδέχεται ο Di'Anno.
"Προφανώς, η μπάντα ήταν το μωρό του Steve [Harris], αλλά θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να συνεισφέρω περισσότερο, μετά από λίγο που κατέστρεψα ο ίδιος τον εαυτό μου και τελικά δεν μπορούσα να δώσω 100 τοις εκατό στους Maiden και δεν ήταν δίκαιο για τη μπάντα, τους οπαδούς ή για τον εαυτό μου. " Αν και επιθυμούσε να εμπλακεί περισσότερο με το συγκρότημα, ο Di'Anno είναι χαρούμενος για τα δύο άλμπουμ που τραγούδησε στους Iron Maiden, τα οποία ανέδειξε, δηλώνοντας ότι οι επιπτώσεις που είχαν ήταν «ζωτικής σημασίας» για το metal είδος. "Αργότερα στη ζωή μου όταν συναντήθηκα με τους Metallica, Pantera και Sepultura και μου είπαν ότι αυτά τα άλμπουμ ήταν αυτά που τους έβαλαν στη μουσική, με έκανε εξαιρετικά περήφανο", λέει. Ο Di'Anno θα παίξει την τελευταία του ζωντανή παράσταση αργότερα φέτος με φίλους -μουσικούς πρώην μέλη των Maiden με το όνομα Ides Of March για να τιμήσει την 40η επέτειο των Iron Maiden. Η παράσταση θα πάρει μέρος στο Φεστιβάλ Beermageddon στο Worcestershire, της Αγγλία στις 30 Αυγούστου του 2020.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου