Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020


Ο Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε το νέο του σόλο άλμπουμ ''Ordinary Man'' στις 21 Φεβρουαρίου. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τον κιθαρίστα Andrew Watt, μπάσο τον Duff McKagan (Guns N 'Roses) και ντράμερ τον Chad Smith (Red Hot Chili Peppers, Chickenfoot). Αν και δεν είναι το συνηθισμένο συγκρότημα του Ozzy, λέει στο Kerrang
είχε μια στιγμή έκρηξης με τους τύπους και όλοι (εκτός του McKagan) έκαναν το τατουάζ που ταιριάζει για να θυμούνται αυτές τις στιγμές.


 Αυτό το επεισόδιο στη ζωή του Ozzy του υπενθύμισε ποιοι είναι οι καλοί φίλοι. Δείχνοντας το χέρι του, αποκαλύπτει το τατουάζ νυχτερίδας που έκανε μετά την ηχογράφηση. Ο Andrew, ο Chad και ο Kelly έχουν το ίδιο επίσης,ως ένα σημάδι της φιλίας τους κατά τη διάρκεια των πιο δοκιμασμένων χρόνων.
Ο Osbourne εξήγησε ότι όλη η διαδικασία του άλμπουμ έγινε τόσο οργανικά, που δεν είχε καν χρόνο να καλέσει τον Zakk Wylde να είναι στο άλμπουμ.
Μια δεκαετία πέρασε από το τελευταίο σόλο άλμπουμ του,το ''Scream'' και είναι πραγματικά αναζωογονητικό ότι το ''Ordinary Man'' έχει έρθει σχεδόν σαν μια δεύτερη σκέψη, χωρίς ένα γιγαντιαίο σχέδιο μάχης ή κάποια καμπάνια για αυτό. Επειδή, ειλικρινά, η ιδέα ήταν απλά να "διασκεδάσουμε", όπως λέει ο Ozzy, χωρίς καμία υποχρέωση να έχουμε κάποιο hit ή ακόμα και να έχουμε τα απαραίτητα αποτελέσματα.  Τόσο γρήγορα έγιναν τα πράγματα, στην πραγματικότητα η ιδέα του Zakk Wylde να ενταχθεί στην κιθάρα - ένας άνθρωπος για τον οποίο ο Ozzy δηλώνει τεράστια  αγάπη όταν αναφέρεται στο όνομά του - δεν ήρθε, γιατί "δεν ήξερα αν θα κάναμε ένα άλμπουμ ".


Ακόμη και οι φιλοξενούμενοι στο άλμπουμ αισθάνονται σαν να έγιναν τόσο απλά και φυσιολογικά επειδή όλα ήταν ευνοϊκά και όλα γίνονταν γρήγορα ενώ η ιδέα ήταν ακόμη φρέσκια και στη συνέχεια ακολουθούσε αμέσως το επόμενο πράγμα. Ήταν όπως λέει ο Ozzy ακριβώς αυτό που χρειαζόταν.


''Είχε πλάκα. Και ήταν τόσο καλό να κάνεις κάτι. Επειδή θα είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι.Αυτό είναι, δεν πρόκειται ποτέ να περπατήσω ξανά και αυτό με έκανε να κάνω κάτι και να νιώθω καλά. Και ήταν απλό, αισθάνθηκα σαν να ηχογραφούμε ένα τζαμάρισμα. Δεν είναι κάτι σαν τους Pink Floyd, όπου πρέπει να πάρετε ουσίες για να το απολαύσετε - απλά γυρίστε το γαμημένο πράγμα. Καν 'το!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου