Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Αν η μουσική έχει από μόνη της καλό σκοπό ( να γεμίζει τις ζωές μας ) , το νόημά της "αναβαθμίζεται" όταν έχει στόχο το καλό του συνανθρώπου μας ! Αυτό λοιπόν έρχεται να μας το θυμίσει το δίδυμο Dave και Electra Mustaine !

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει λέει η παροιμία και αυτή είναι μία από τις φορές που αποδεικνύεται ! Ο εμβληματικός frontman των Megadeth , Dave Mustaine , με μία μάσκα στο πρόσωπο ( έχουμε και καραντίνα , μην ξεχνιόμαστε ) και η 21χρονη κόρη του Electra Mustaine έκαναν μία δική τους διασκευή του κλασικού και αγαπημένου " Come Together " των Beatles , ως μέρος της κοινόχρηστης κίνησης " Μουσικές Σκηνές " του Οργανισμού Αλτσχάιμερ ( Alzheimer's Association )

Η κίνηση αυτή περιέχει ένα album με μουσική από καλλιτέχνες που μοιράζονται τις ιστορίες τους σχετικά με το Alzheimer ( νέες κυκλοφορίες και ακυκλοφόρητες ) , καθώς και βίντεο από τα "παρασκήνια" . Όλα αυτά έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το Alzheimer και την Άνοια και την ενασχόληση του με αυτές τις κοινές και καθόλου σπάνιες παθήσεις . 
Γυρνάμε στην οικογένεια Mustaine , όπου η Electra μοιράζεται τα εξής μέσω της δημοσίευσής της στο Instagram :
" Come Together ! Right now... QUARANTINE !"
"Εδώ είναι ένα μικρό #MusicMoment με τον πατέρα μου Dave Mustaine , κάποιον που ποτέ δεν θα ήθελα να χάσω ! ΓΙ'ΑΥΤΟ οι Mustaine μένουμε σπίτι . Ελπίζουμε ότι και εσείς κάνετε το ίδιο !
Να πλένετε τα χέρια σας , να κάνετε πράξη την κοινωνική απόσταση και να μείνετε υγιείς ."

Το ζήτημα με το Alzheimer είναι βαρύνουσας σημασίας για την οικογένεια Mustaine , καθώς η πεθερά του Dave , η 76χρονη Sally Estabrook , βρισκόταν σε βαρύ στάδιο της νόσου αυτής , όταν βρέθηκε νεκρή τον Νοέμβριο του 2014 . Πριν πεθάνει , "δεν μπορούσε να βάλει τρείς λέξεις μαζί " , όπως είπε και ο Dave στον ραδιοφωνικό σταθμό 101 KGB στο San Diego . 



ALZHEIMER'S ASSOCIATION (OFFICIAL SITE)
DAVE MUSTAINE (INSTAGRAM)
ELECTRA MUSTAINE (INSTAGRAM)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου