Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Την άποψή του για την νομιμοποίηση της μαριχουάνας έδωσε στην δημοσιότητα πρόσφατα ένας από τους θρύλους του thrash metal , που αποτελεί και βιρτουόζος των drums και πηγή έμπνευσης πολλών drummers , Ο Dave Lombardo .

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο 'TODDCast Podcast' , Ο Dave Lombardo (ex-Slayer,Suicidal Tendencies) είπε : 
"Την λατρεύω . Η μαριχουάνα , νομίζω , δεν είναι ναρκωτικό που σου ανοίγει τον δρόμο για βαρύτερες ουσίες " , ως απάντηση στις απόψεις οτι η χρήση μαριχουάνας προηγείται της χρήσης άλλων νόμιμων ή παράνομων υποκατάστατων ουσιών , αλλά και της ανάπτυξης του εθισμού σε άλλα υποκατάστατα . 
" Αν υπάρχει τέτοιου είδους ναρκωτικό , θα είναι η το αλκοόλ ή η νικοτίνη .Παρακολούθα κάποιον στην οικογένειά σου : 'Θεέ μου , χρειάζομαι ένα τσιγάρο ! Χρειάζομαι ένα τσιγάρο τώρα ! Αχ , νιώθω τέλεια'."

"Λοιπόν , δε χρειάζεται να καπνίσω χόρτο για να ξέρω τι είναι ο εθισμός " συνέχισε . " Οπότε όποιος λέει οτι η μαριχουάνα είναι τέτοιο ναρκωτικό , είναι αρκετά παραπληροφορημένος και έχει ξεχάσει και το αλκοόλ επίσης · επειδή γνωρίζω άτομα που πήγαν από το αλκοόλ στην κοκαΐνη , όποτε , που είναι το πρόβλημα ; "
" Προσωπικά , την απολαμβάνω ." προσθέτει ο Lombardo . " Δεν παίρνω χάπια , δεν παίρνω φάρμακα . Τρώω υγειινά . Γυμνάζομαι . Καπνίζω λίγο χόρτο περιστασιακά . Αυτό είναι . Νομίζω πως η υγεία μου είναι καλή . Ακόμα παίζω drums και μου κόβει ακόμα . Είμαι έξω και κάνω αυτό που μου αρέσει . Τί άλλο να ζητήσεις ; 'Ολοι πεθαίνουμε γύρω στα 80 με 90 ,οπότε δε πρόκειται να δώσεις παραπάνω χρόνο στον εαυτό σου με το να απέχεις από κάτι που λένε ότι βασικά είναι καλό για σένα ."

Τον Γενάρη του 2018 νομιμοποιήθηκε η χρήση ψυχαγωγικής κάνναβης στην πολιτεία της Καλιφόρνια , στην οποία μένει και ο Lombardo , όπου για πάνω από δύο δεκαετίες υπήρχε μόνο η νομιμοποίηση της αντίστοιχης φαρμακευτικής .

Αυτή τη στιγμή , ο Dave Lombardo διατηρεί επάξια τον θρόνο του στα drums , με την συμμετοχή τους στους πρωτοπόρους του crossover metal "Suicidal Tendencies" , τους θρύλους του horror-punk "Misfits" και το hardcore supergroup "Dead Cross" .



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου