Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Είναι οι Lamb Of God οι διάδοχοι των Slayer ; Πολλές οι απόψεις πάνω στο ζήτημα , με την πιο σημαντική... του ίδιου του Randy Blythe , που απαντά ξεκάθαρα !

Η αποχώρηση των Slayer από την ενεργό δράση τον περασμένο Νοέμβρη έχει προβληματίσει την παγκόσμια κοινότητα , καθώς οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι οι νέοι συνεχιστές της κληρονομιάς που άφησε ο ένας από τους τέσσερις κολοσσούς του thrash metal (λαϊκιστί , "The Big Four") . Πολλοί έχουν αρχίσει να προτείνουν τους Lamb Of God ως τους πλέον άξιους διαδόχους τους . Ο εμβληματικός τραγουδιστής τους όμως , ο Randy Blythe , έχει άλλη άποψη...

Συγκεκριμένα , σε συνέντευξη που έδωσε στο Metal Injection , όταν ερωτήθηκε για το πως νιώθει για την σύνδεση των Lamb Of God με την διαδοχή των Slayer , απάντησε : 
"Το έχω ακούσει και από άλλους . 'Ημασταν η κύρια support μπάντα για κάθε μέρος της περιοδείας τους , εκτός από το τελευταίο . Συμμετείχαμε , δηλαδή , σε τέσσερα ή παραπάνω περίπου μέρη - πήγαμε παντού . (Οπώς κάποιοι είπαν ) είναι λες και 'έδωσαν τον πυρσό!' ή 'σας δίνουν το στέμμα!' . Δεν υπήρχε καμία κρυφή τελετή ,στην οποία όλοι καθόμασταν κάτω και ο Kerry King ( ο κιθαρίστας των Slayer ) είπε ' Σαν δίνω την θέση των Slayer , εδώ είναι ο θρόνος των Slayer , εδώ είναι τα κλειδιά του θησαυροφυλάκιου των Slayer , με όλα τα ανίερα θαύματά μας '. Δεν έγινε τίποτα από αυτό."

" Δε με απασχολεί το αν θα πάρουμε την θέση των Slayer , γιατί δεν θα πάρουμε ποτέ την θέση τους ." , συνέχισε . " Κανείς δεν θα πάρει την θέση των Slayer , ποτέ ! . Ήταν μία οντότητα απο μόνοι τους - βοήθησαν στο να χτιστεί το μουσικό στυλ από το οποίο καταγόμαστε. Είναι οι πρόγονοί μας - όπως είναι και οι Black Sabbath , ο Elvis (Presley) , ο Robert Johnson , φτάνοντας μέχρι πίσω στα Blues , και δεν έχω πάρει την θέση του Robert Johnson . Οπότε δεν με απασχολεί το να πάρω την θέση των Slayer ."
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε οι ίδιοι τα λεγόμενά του , αλλά και πολλά άλλα για τον νέο δίσκο των Lamb Of God , με πολλές λεπτομέριες !
LAMB OF GOD (OFFICIAL SITE)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου