Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

"Coast Of The Immortals" είναι το όνομα της νέας δουλειάς του ελληνικού instrumental συγκροτήματος "Hazy Sea" , που εμφανίζει , stoner , desert rock , αλλά και παραδοσιακά στοιχεία μουσικής !

Την πέμπτη δισκογραφική κυκλοφορία τους πραγματοποίησαν στις 16 Μαρτίου οι Έλληνες "Hazy Sea" , από την Καβάλα , συνεχίζοντας τον πειραματισμό τους πάνω στο desert rock /stoner ήχο τους , με ελληνικά στοιχεία .
 Σε όλο το album οι επιρροές αυτές είναι διάχυτες , τόσο οι stoner/desert rock ( 'Coast Of The Immortals' , 'Atlantis' ) όσο και οι ελληνικές , όπως φαίνεται στο ' The West Side Of The East ' , όπου η κιθάρα και η ποντιακή λύρα αποτελούν ντουέτο 'φωτιά' , αλλά και στο 'Mojo River' , με το δίδυμο slide κιθάρα-μπαγλαμάς να σαρώνουν ·και , για όσους τυχόν δεν το κάνουν , ακούστε το album μέχρι το τέλος , γιατί ο επίλογός του , με το όνομα 'End Of Days' αποτελεί ένα μουσικό αριστούργημα , που άνετα θα αποτελούσε το soundtrack μίας επικείμενης περιπέτειας !
Τα τραγούδια του album είναι :
'Coast Of The Immortals'
'Atlantis'
'The West Side Of The East'
'Waves Of Eternity'
'Black Seagull'
'Mermaid'
'Mud'
'Seahorse Rider'
'Mojo River'
'End Of Days'

Σίγουρα ένα μαγευτικό album , που σε ταξιδεύει από την αρχή μέχρι και το τέλος ·ένα μουσικό ταξίδι από την "μουσική" Δύση ως την "μουσική" Ανατολή ! 
Οι Hazy Sea αποτελούνται από τους Panagiotis Zabourlis (ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα , μπαγλαμάς , πλήκτρα) , George Evaggelou (μπάσο) και John "StoneSea" Nicopoulos (drums) , ενώ μία guest εμφάνιση κάνει ο George Apostolidis (ποντιακή λύρα) στο album αυτό . 
HAZY SEA (FACEBOOK PAGE)
HAZY SEA (BANDCAMP)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου