Σάββατο 28 Μαρτίου 2020




ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ STUDIO ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ Ο AL JOURGENSEN

Τον διάδοχο του "AMERIKKKANT" album του 2018, ετοιμάζουν οι MINISTRY όπως μας ενημέρωσε με ανάρτηση από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Al Jourgensen. Στην ανάρτηση αυτή ο mainman των industrial metallers ποζάρει φορώντας μάσκα αερίου με την εξής επιγραφή: 

"Μέχρι νεωτέρας... θα είμαστε σε καραντίνα στο studio φτιάχνοντας νέο δίσκο."

Until further notice…we’ll be quarantined in the studio making a new record. 👽 ministryband.com #MinistryBand #WeAreMinistry #Ministry #AlJourgensen #InTheStudio #Quarantine #StayTuned
Δημοσιεύτηκε από Ministry στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Ο Jourgensnen πιθανότατα χρησιμοποιεί ένα studio που αποκάλυψε πως έφτιαχνε το 2018, στο σπίτι του. Στην συνέντευξη του στο Consequence Of Sound το 2018 είχε δηλώσει επίσης:

" Έχω ένα studio στο σπίτι που είναι υπό κατασκευή για την ώρα, με σκοπό να είναι έτοιμο για του χρόνου. Έτσι όταν γυρίσω θα ξεκινήσουμε αμέσως την παραγωγή σε ένα νέο MINISTRY δίσκο και θα ηχογραφούμε για περίπου 6 μήνες- όπως κάναμε στο "[THE LAND OF] RAPE AND HONEY" του 1988."

Ο τελευταίος δίσκος των MINISTRY, "AMERIKKKA" ήταν παραγωγή του ιδίου του Al Jourgensen και ηχογραφήθηκε στα Caribou Studios του Burbank στην California. Στον νέο δίσκο την επανεμφάνιση του στην σύνθεση της μπάντας θα κάνει το πρώην μέλος των TOOL, Paul D'Amour o οποίος έπαιζε μπάσο παλαιότερα στα MINISTRY albums "Opiate" και "Undertow" καθώς επίσης και σε κάποια demo από το "Aenima" του 1995. Ο Paul D'Amour εγκατέλειψε αργότερα την μπάντα λόγω προσωπικών διαφορών και αντικαταστάτης του ήταν ο Justin Chancellor.

 

 FACEBOOK

INSTAGRAM 

SITE 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου