Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MINISTRY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΑΝΑΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ AL JOURGENSEN ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.

Το 2013 ο "εγκέφαλος" των MINISTRY, Al Jourgensen αποφάσισε να εκδώσει την αυτοβιογραφία του όπου παρέθεσε πολλά και ενδιαφέροντα περιστατικά για την ζωή του. Η εντύπωση που αποκομίζει κανείς διαβάζοντας το  "Ministry: The Lost Gospels According to Al Jourgensen" είναι ότι αρχικά ο Jourgensen δεν έζησε καθόλου εύκολα παιδικά χρόνια και πως μεγαλώνοντας έγινε πολύ σκληρός άνθρωπος. Σε μια από τις ιστορίες του αναφέρει για ποιο λόγο μισεί τον Kerry King των SLAYER και πως ξεκίνησε αυτή η κόντρα.

Αρχικά ο frontman των MINISTRY έχει παραδεχτεί πως δεν του αρέσουν οι SLAYER λέγοντας πως είναι "θόρυβος που δεν ακούγεται". Στο βιβλίο του εκφράζει την αποστροφή του κατά του King, εστιάζοντας τον λόγο κυρίως γιατί ο κιθαρίστας των SLAYER έβριζε τον συγχωρεμένο πλέον κιθαρίστα των MINISTRY, Mike Scaccia. Ο Mike δυστυχώς πέθανε το 2012 από καρδιακή προσβολή η οποία προήλθε από κάποιο νόσημα στην καρδιά του, κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Παίζοντας μουσική στην σκηνή.

Η αρχή της διαμάχης λοιπόν συνέβη όταν κατά την διάρκεια ενός φεστιβάλ οι SLAYER "κατέλαβαν" το trailer των MINISTRY, δίχως να τους επιτρέπουν μάλιστα να μπουν μέσα! 

Χαρακτηριστικά γράφει: " Όταν φτάσαμε εκεί οι SLAYER ήταν ήδη μέσα στο trailer. Θέλαμε να μπούμε μέσα, αυτοί ήταν εκτός σκηνής για ώρα. Είπαμε ' Ελάτε παιδία, βγείτε από το trailer! ' και εκείνοι απάντησαν ' Άντε γαμηθείτε !' Τότε η μπάντα μου και εγώ αναποδογυρίσαμε το trailer στο φιόρδ! Βγήκαν από μέσα σαν αράχνες, βρίζοντας μας, αλλά έπρεπε να γνωρίζουν να μην αρχίσουν καβγά μαζί μας! Δεν μιλούσαμε για χρόνια. Μετά έγινα φίλος με όλους αυτούς τους τύπους εκτός από τον Kerry King- δεν είναι καλό άτομο. Κρατάει κακία από τότε και μισούσε τον Mike (Scaccia), που σημαίνει ότι και εγώ μισώ αυτόν. Αν μισείς τον μικρό αδερφό μου, εγώ θα τον υπερασπιστώ."

'Όταν το ενημερωτικό site The Gauntlet, ρώτησε τον Al Jourgensen για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την διαμάχη, εκείνος μοιράστηκε ένα ακόμη περιστατικό αποκαλώντας τον Kerry King "κόπανο".

"Κάναμε μια συναυλία στο House of Blues Disneyland του Anaheim και εκείνος (ο King) ήρθε στα παρασκήνια, ήπιε την μπύρα μας, έφαγε το φαγητό μας και μετά μου είπε ότι ο Mike Scaccia είναι άθλιος κιθαρίστας, ότι εμείς ήμασταν τραγικοί και ότι ποτέ δεν θα γίνουμε SLAYER" είπε ο Al. "Δηλαδή τι κόπανος... Δεν πας στα καμαρίνια κάποιου να πιείς την μπύρα τους και να τους αποκαλέσεις κόπανους. Για ποιον λόγο να θέλεις να το κάνεις αυτό εκτός αν είσαι μαλάκας;".  

Μέχρι σήμερα ο Kerry King δεν έχει απαντήσει στον Al Jourgensen- σπάνιο φαινόμενο- με την κόντρα μεταξύ τους να αντέχει στον χρόνο αναλλοίωτη.  

 

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου