Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Μέσω των social media απολογήθηκε ο Phil Demmel , πρώην κιθαρίστας των Machine Head , για την έλλειψη ψυχραιμίας που έδειξε όταν απαντούσε στα σχόλια των πρώην συμπαικτών του , σχετικά με την προσφορά του στο album "The Blackening" .

Όλα ξεκίνησαν στις 26 Μαρτίου , όταν μέσω e-mails που έστειλαν στην λίστα με την αλληλογραφία τους , οι 'Mashine Head' γιόρτασαν τα 13 χρόνια από την κυκλοφορία του 'The Blackening' , λέγοντας τα παρακάτω , αποσπασματικά , σχετικά με τον δίσκο : "Ενώ τα social media προβάλουν συχνά τον Phil Demmel ως τον σωτήρα της μπάντας , το 85% του υλικού του 'The Blackening' γράφτηκε από τον drummer Dave McClain και τον κιθαρίστα Robb Flynn , με τον Robb να παίζει όλες τις κιθάρες στο album , συμπεριλαμβανομένης της ρυθμικής , της lead ,όλων των εισαγωγών , τις αρμονίες και όλες τις διπλές αρμονίες από τις κιθάρες . Ο McClain έγραψε το κύριο riff του 'Halo' , ενώ ο Robb έγραψε όλο το 'Aesthetics Of Hate' ."
Την ίδια μέρα , ο Demmel χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter για να απευθυνθεί στους χαρακτηρισμών των 'Mashine Head' για την συμμετοχή του στο album , λέγοντας : "Πριν από 13 χρόνια... Είμαι περήφανος για αυτό τον δίσκο και για τις συνεισφορές μου . 'Beautifull Mourning' ,'Slanderous' , 'Now I Lay Thee Down' και 'Farewell To Arms' είναι κομμάτια που χωρίς αυτά δεν θα γινόταν τίποτα . Ευχαριστώ για όλα τα ευγενικά λόγια και την συνεχή υποστήριξη από τους fans των 'Head' ."
Όταν ένας fan έγραψε μέσω Twitter στον Demmel " κρίμα που τα e-mails που στάλθηκαν στην λίστα αλληλογραφίας υπονόμευαν τις συνεισφορές σου . Αυτός ο δίσκος δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς την συγκεκριμένη σύσταση της μπάντας εκείνη την περίοδο " , εκείνος απάντησε : " Ναι , έτσι δεν είναι ; Μερικές φορές ΟΛΗ η δόξα δεν είναι αρκετή . "
Αφού τα σχόλια του Demmel χρησιμοποιήθηκαν από το Blabbermouth.net για μία ιστορία που δημοσιεύθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου , ο Demmel χρησιμοποίησε τα social media για να εκφράσει την λύπη του για τα προλεγόμενά του , εξηγώντας ότι 'υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να αφιερώσεις θετική ενέργεια'
Συγκριμένα , είπε : 
"Φίλε , όντως , αυτό ξέφυγε . Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου . Μάλλον είναι στην ανθρώπινη φύση να αμύνεται κανείς όταν προκαλείται , αλλά , τώρα που το σκέφτομαι , με ντροπιάζει . 'Ενας σχεδόν 53 χρονών άνθρωπος , πατέρας τριών παιδιών και παππούς τεσσάρων , δεν θα έπρεπε να φέρεται έτσι στα social media . Με αυτά λοιπόν , απολογούμαι που άφησα όλα αυτά να με καταβάλουν . Καμία δικαιολογία , μόνο ευθύνες . Υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να αφιερώσεις θετική ενέργεια . Ζητώ συγγνώμη και πάλι . Ευχαριστώ πολύ για την τόση υποστήριξη που έχω από τους φίλους και συγγενείς μου και κυρίως απο τους HeadCases (fans των 'Machine Head' ), που με προσέχουν . Τις καλύτερες ευχές , PD."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου