Κυριακή 31 Μαΐου 2020


Ο mastermind των ANNIHILATOR, Jeff Waters, θέλει μία επανένωση με τον πρώην τραγουδιστή της μπάντας, Coburn Pharr, για μια special περιοδεία που θα γιορτάζει την τριακοστή επέτειο της επιτυχημένης κυκλοφορίας των ANNIHILATOR, "Never, Neverland " που κυκλοφόρησε το 1990. Το άλμπουμ περιλαμβάνει κλασικά τραγούδια όπως τα "Road To Ruin", "I  Am In Command", "Reduced To Ash" και "Phantasmagoria".

Σύμφωνα με τον Waters, η αρχική ιδέα ήταν να πραγματοποιηθεί η περιοδεία το 2020, αλλά αυτά τα σχέδια έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που σαρώνει τον κόσμο.

Σε μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανακοίνωσε τις προθέσεις του, ο Waters έγραψε τα εξής: "Είχα αναφέρει σε όλους, για την ευρωπαϊκή περιοδεία Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2019, ότι θα επιστρέψουμε το 2020 και θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του καλύτερου δίσκου μας "Never Neverland". Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό δεν είναι πλέον προτεραιότητα και δεν θα μπορούσε να συμβεί φέτος."


"Είχα τον αγαπημένο μου τραγουδιστή των ANNIHILATOR, Coburn Pharr, στο σπίτι και στο στούντιο το περασμένο καλοκαίρι. Μιλήσαμε για να κάνουμε ένα live ή  και περισσότερα για να παίξουμε αυτό το δίσκο και να διασκεδάσουμε! Φεστιβάλ, promoters και μουσικοί που όλοι γνωρίζουμε ήταν ενθουσιασμένοι να δουν αυτό να συμβαίνει και να συμμετάσχουν για να δείξουν την αγάπη τους για αυτό το άλμπουμ και την επιρροή τους στη σταδιοδρομία τόσων πολλών μουσικών και ξέρω ότι οι θαυμαστές εκείνης της εποχής θα το λατρέψουν. Ο Coburn και εγώ συζητήσαμε επίσης να κάνουμε ένα σύντομο αφιέρωμα στον πρώην τραγουδιστή των ANNIHILATOR, Randy Rampage στο τέλος του σετ."

"Είχα σκεφτεί και προσπαθήσει να επαναφέρω τα τρία άλλα μέλη… Ο Ray Hartmann (ντραμς) το προσπέρασε, ένας άλλος δεν μπορεί να ταξιδέψει νόμιμα και ένας άλλος βγήκε από το παιχνίδι της περιοδείας εδώ και δεκαετίες ... Επίσης ανησυχούσα για την υγεία ενός τουλάχιστον από αυτούς, που επανήλθε στο χώρο της μουσικής μετά από δεκαετίες μακριά από αυτή."


"Αν ο Coburn, ο Ray και εγώ ήμασταν μόνο αυτοί στο δίσκο, και είχα γράψει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του δίσκου χρόνια νωρίτερα, το συγκρότημα αυτό θα ήταν σίγουρα η καλύτερη ζωντανή έκδοση ... παρόλο που και οι υπόλοιποι της περιόδου εκείνης πραγματικά σκότωναν!"

"Λοιπόν ... αν λυθεί αυτό, ας αναβάλουμε αυτήν την ιδέα έως το 2021, και προσποιηθούμε ότι είναι 30 χρόνια από την κυκλοφορία, θα χαιρόμουν απίστευτα να φέρουμε πίσω τον Coburn για να τραγουδήσει ολόκληρο το δίσκο ζωντανά και να κάνουμε ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Rampage. Θα το έκανα αυτό με τους Fabio Alessandrini (drums), Rich Hinks (bass) και Aaron Homma (guitars) και ο Coburn θα τα καταφέρει σωστά!"

"Διαδώστε τα νέα. Φεστιβάλ και promoters, κρατήστε μας σε αναμονή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας! Το ξέρουμε ότι αυτό θα είναι μια έκρηξη, αν λειτουργήσει !!"

FOR IMMEDIATE RELEASE: Annihilator's 30th Anniversary Celebration AND SHOWS for their best-selling and best record "...

Δημοσιεύτηκε από Jeff Waters στις Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου