Κυριακή 24 Μαΐου 2020


Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και το album διασκευών τους, "Outlaws 'Till The End Vol.1" οι Αμερικανοί επιστρέφουν με το mid-tempo κομμάτι, "Keep Away From Me". Πρόκειται για το πρώτο single από τον δίσκο "Dealing With Deamons 1", ενώ έχει προγραμματιστεί και το δεύτερο μέρος της κυκλοφορίας καθώς αρχική πρόθεση της μπάντας ήταν να είναι διπλός δίσκος. Όπως είναι εύκολα κατανοητό από τον τίτλο του album, οι στίχοι του frontman Dez Fafara είναι προσωπικοί και αφορούν τους 'προσωπικούς του δαίμονες'. 

Για το κομμάτι και το lyric video "Keep Away From Me" o Dez αναφέρει: "Κρατάω κοινωνική απόσταση από τη γέννησή μου.Έχω μάθει να προσπαθώ να αποδέχομαι την Αγοραφοβία μου όλη μου τη ζωή. Αυτό αφορούν οι στίχοι καθώς όλοι μας είμαστε στεγασμένοι σε μια θέση. Φαίνονται πολύ καθαρά. Τώρα δεν είναι η εποχή οι μπάντες να αποφεύγουν το προφανές, προσπαθώντας να σπρώξουν την αφήγηση μέσα από την τέχνη τους σαν να είναι όλα εντάξει με τον κόσμο και να «είναι μεταλλικό βίντεο όπως συνήθως,» καθώς σαφώς δεν είναι τέτοια η εποχή."

"Εμείς ως καλλιτέχνες πρέπει να μιλήσουμε" συνεχίζει ο ηγέτης των DEVILDRIVER. "Nα εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε ζωές, ή να ζωγραφίσουμε μια εικόνα - μια κάψουλα χρόνου αν θέλετε - από την ιστορία του κομματιού πιέζουμε σε αβέβαιες στιγμές. Αυτό το βίντεο είναι ένα τέτοιο έργο τέχνης, καθώς το συγκρότημά μου και χιλιάδες άλλοι αναγκάζονται να είναι σε καραντίνα - δεν μπορώ να κάνω πρόβα, να τραβήξω φωτογραφίες ή να παίξω - για να δημιουργήσω ένα μουσικό βίντεο για τους ίδιους τους ανθρώπους που μας έχουν υποστηρίξει εδώ και χρόνια. Οι δύσκολες στιγμές για τον κόσμο και η προοπτική μου μέσω αυτού του βίντεο είναι απλώς η εξής: ως οικογένεια σε αυτόν τον πλανήτη και καθώς αντιμετωπίζουμε ότι δεν έχει έρθει ... παρακαλώ σταθείτε ενωμένοι. "

Το "Dealing With Demons 1" κυκλοφορεί στις 9 Οκτωβρίου από την Napalm Records σε διάφορες εκδόσεις και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από εδώ .

FACEBOOK

INSTAGRAM

SITE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου