Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Οι Έλληνες symphonic death metalers SEPTICFLESH θα κυκλοφορήσουν την πρώτη τους live κυκλοφορία με την ονομασία "Infernus Sinfonica MMXIX" σε Blu-ray και DVD στις 31 Ιουλίου μέσω της Season Of Mist.

Ολόκληρη η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 σε μία sold
out εμφάνισή τους στο Metropolitan Theatre στην Πόλη του Μεξικού. Η αξέχαστη βραδιά ήταν η μεγαλύτερη παραγωγή του συγκεκριμένου είδους στο χώρο, η οποία περιελάμβανε το συγκρότημα, πάνω από 100 μουσικούς από την ορχήστρα Symphonic Experience, τη χορωδία Enharmonía Vocalis και τη χορωδία για παιδιά και νέους του Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού.

Οι SEPTICFLESH σχολίασαν σχετικά με την κυκλοφορία: "Στις 2 Φεβρουαρίου του 2019, πραγματοποιήθηκε μια ιστορική παράσταση για τους SEPTICFLESH στην Πόλη του Μεξικού σε ένα πλήρες γεμάτο Metropolitan Theatre. Για πρώτη φορά και με τη βοήθεια περισσότερων από 100 μουσικών, τα τραγούδια μας παρουσιάστηκαν ζωντανά στην πλήρη συμφωνική τους δόξα. Η όλη ηχογράφηση καταγράφηκε και τώρα ήρθε η ώρα να την παρουσιάσουμε σε όλους τους οπαδούς μας σε ένα DVD / Blu-ray 5.1 με τίτλο «Infernus Sinfonica MMXIX» που θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την εμπειρία δυνατή και επιτυχημένη!"



"Infernus Sinfonica MMXIX" track listing:
01. Intro
02. Portrait Of A Headless Man
03. Martyr
04. Prototype
05. The Pyramid God
06. The Enemy Of Truth
07. Communion
08. The Vampire From Nazareth
09. Dogma Of Prometheus
10. Lovecraft's Death
11. Dante's Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass Of Death
14. Anubis
15. Dark Art

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου