Παρασκευή 29 Μαΐου 2020



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Και το εννοούμε 100 %, μιας και η μακράν σημαντικότερη Σουηδική death metal μπάντα (μην αναλύουμε τα ευκόλως εννοούμενα….) με τα 3/5 της αυθεντικής σύνθεσης :
 Nicke Andersson : Drums (Death Breath, Lucifer, Imperial State Electric, The Hellacopters)
Ulf "Uffe" Cederlund : Guitars (Haystack, ex-Morbid, ex-Murder Squad)
Alex Hellid : Guitars (ex-Nihilist, ex-Brainwarp, ex-Sons of Satan)
όπως όλα δείχνουν πλέον και μέσα από το τελευταίο post του facebook λογαριασμού τους (ακολουθεί αντίστοιχη photo αμέσως):


οι ENTOMBED δηλαδή, ξεκίνησαν τις δραστηριότητες προετοιμασίας προφανώς του νέου υλικού που μας έχουν υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό και μέσω δηλώσεων και των 3 αυτών μελών από πρόσφατες συνεντεύξεις τους, όπου έχουν γίνει γνωστές, ακόμα και οι μέθοδοι που (ξανα) προτιμούν να συνθέσουν και να ηχογραφήσουν τα νέα τους τραγούδια. Δηλαδή ο τρόπος με τον οποίον δούλευαν κατά βάση στα 3 πρώτα τους albums. Οι συνθέσεις καθώς φαίνεται ανήκουν και πάλι στη βασική δημιουργική ομάδα των ως άνωθεν τριών αρχηγών των ENTOMBED και οι οποίοι συνέθεσαν βέβαια τα θρυλικά albums του παρελθόντος (βλέπε : LEFT HAND PATH / CLANDESTINE / WOLVERINE BLUES κλπ.) .




Όλα βέβαια ξεκίνησαν να παίρνουν σάρκα και οστά, κυρίως μετά την δικαστική νίκη που αφορούσε τα δικαιώματα καθώς και τη χρήση του ονόματος της μπάντας, αλλά πιο δραστικά με τη τρομερή εμφάνιση και η οποία κυκλοφόρησε αργότερα υπό τον τίτλο “ Clandestine - live with the Malmö Symphony Orchestra” στην οποία εμφανίστηκαν με το ανανεωμένο line-up τους το οποίο εκτός από τους 3 βασικούς, είχε τα πρώην μέλη των Morbus Chron : Edvin Aftonfalk (ετεροθαλή αδερφάκι του τεράστιου Nicke) στο μπάσο και τον Robert Andersson (μην μπερδεύεστε με τα Andersson ο άλλος είναι ο αδερφός)  στη φωνή!




Το αν θα δούμε αυτούς τους δυο πραγματικά χαρισματικούς μουσικούς να συνεισφέρουν και στον επερχόμενο δίσκο των θρυλικών Σουηδών, είναι κάτι που μόνο η “ανίερη τριάδα» γνωρίζει μέχρι στιγμής!
Λιτοί (ως συνήθως) είναι πάντως για ακόμα μια φορά, όσον αφορά πληροφορίες και νεότερα από το στρατόπεδό τους και αυτό φάνηκε με την photo που σας δείξαμε παραπάνω, η οποία όμως photo “έκανε” μια χαρά την δουλειά της καθώς “άναψε φιτιλιές” στους ορκισμένους οπαδούς των ENTOMBED παντού σε όλη την υφήλιο!
Αναμένουμε λοιπόν σε αναμμένα κάρβουνα για την επόμενη ανακοίνωση (όποιας μορφής) των αυθεντικών ENTOMBED και ας σταθούμε σε κάποιες εξίσου τελευταίες δηλώσεις τους, οι οποίες αφορούν το ύφος των νέων τραγουδιών και το οποίο κινείται στα χωράφια των 3 ΠΡΩΤΩΝ δίσκων τους αναμειγμένα με φρέσκες ιδέες και διάφορα άλλα στοιχεία μεταγενέστερων των 3 πρώτων.
Εμείς στο METAL NUOVO δηλώνουμε καλυμμένοι….εσείς ;;;;;







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου