Παρασκευή 29 Μαΐου 2020


INFINITE VISIONS, θα ονομάζεται το νέο συγκρότημα που σχηματίστηκε από τον πρώην κιθαρίστα των STRATOVARIUS Timo Tolkki, ανακοίνωσε ότι ο μακροχρόνιος συνεργάτης του, Jari Kainulainen, προστέθηκε στη σύνθεση.

Ο Timo δήλωσε τα εξής: "Θα ήθελα να καλωσορίσω τον παλιό μου φίλο Jari Kainulainen στους INFINITE VISIONS. Έχοντας παίξει και περιοδεύσει μαζί του με κάνει πραγματικά χαρούμενο και τυχερό. Ο Jari Kainulainen είναι ο καλύτερος μπασίστας στον κόσμο για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι περιοδείες!"

Ο Jari βρισκόταν στους STRATOVARIUS από το 1993 έως το 2005, συμμετείχε σε ηχογραφήσεις και περιοδείες πίσω από κλασικά άλμπουμ όπως τα "Episode", "Visions", "Infinite" και "Elements". Ο Jari παίζει επίσης μπάσο στους  MASTERPLAN.

Το line up των INFINITE VISIONS ολοκληρώνεται από τον Timo στην κιθάρα, τον Jorge Segersbol (ANCESTRAL DAWN) στα φωνητικά και τον Jimmy Pitts (ETERNITY'S END) στα πλήκτρα, με τον ντράμερ να ανακοινώνεται στις αρχές του επόμενου μήνα. Το συγκρότημα βρίσκεται επί του παρόντος στη μέση της ηχογράφησης ενός demo πέντε τραγουδιών που θα παρουσιαστεί σε δισκογραφικές εταιρείες.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των INFINITE VISIONS θα έχει τον τίτλο "Union Magnetica" και θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια, όπως τα "Voice Of Tomorrow", "You Rock My World", "Sonata Black", "Dangerous" και "Infinite Visions". Ο δίσκος θα ηχογραφηθεί στα τέλη του 2020, με σχέδια για περιοδεία για το άλμπουμ όταν θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, και συμμετοχή σε φεστιβάλ επίσης το 2021.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου