Δευτέρα 18 Μαΐου 2020


       Η τραγουδίστρια των Nightwish Floor Jansen, κοινοποίησε ένα στούντιο βίντεο για την πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού "De Beelden Blijven" με ολλανδικό στίχο. 
Το τραγούδι που επίσης έχει ηχογραφηθεί για το ντοκιμαντέρ "Kinderen In Oorlog: 75 Jaar Later" σε συνεργασία με το War Child, θα είναι διαθέσιμο αργότερα. Το War Child είναι ένας οργανισμός που παρέχει εκπαίδευση και ψυχολογική φροντίδα στα παιδιά πού βρίσκονται σε εμπόλεμες ζώνες σε όλο τον κόσμο. Η Jansen μίλησε για τη συμμετοχή της στο κομμάτι κατά τη διάρκεια ζωντανής βίντεο συνομιλίας με τους οπαδούς της, την Παρασκευή 15 Μαΐου. 
      Αναφέρει σχετικά: "Δυστυχώς ο πόλεμος είναι παγκόσμιο φαινόμενο, όμως η μουσική είναι αυτή που μιλάει χωρίς λόγια" και συνεχίζει " παρόλο που είναι πολύ όμορφο να βλέπεις κάτι τέτοιο στη δική σου γλώσσα, πιστεύω ότι μία από τις πρώτες αντιδράσεις που είδα ήταν ότι ο κόσμος το ένιωσε παρόλο που δεν καταλάβαινε τη σημασία των στίχων. Βέβαια όταν κατανοείς το στίχο, ενισχύεται το πραγματικό νόημα, αλλά ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις τις αντιδράσεις. Ήταν πολύ δυνατές και φυσικά αυτός ήταν ο στόχος". Πρόσθεσε ακόμα ότι είναι ευγνώμων που της ζητήθηκε να τραγουδήσει το κομμάτι αυτό και συνέχισε λέγοντας " Το War Child κάνει όλη τη δουλειά και προσπαθεί να βοηθήσει. Σε αυτή την περίπτωση προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά να ανταπεξέλθουν στις συνέπειες του πολέμου και να τους δώσει να καταλάβουν, ή τουλάχιστον να προσπαθήσει να τα πείσει, ότι δεν είναι καταδικασμένα και ότι όλα αυτά είναι μία πρόκληση". 
     Η Jansen πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στους Nightwish την 1η του Οκτώβρη του 2012, σε συναυλία στο Showbox Sodo στο Seattle, Washington, αντικαθιστώντας την Anette Olzon που υπήρξε για πέντε χρόνια τραγουδίστρια του συγκροτήματος. Επίσημα η Jansen εντάχθηκε στους Nightwish το 2013 και ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο το 2015 με τίτλο "Endless Forms Most Beautiful". Στις 10 Απριλίου από τη Nuclear Blast κυκλοφόρησε το ένατο στούντιο άλμπουμ με τους Nightwish με τίτλο "Human. :II: Nature."

Facebook

Official site

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου