Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΝΕΟ ΧΟΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ FRONTMAN ΤΩΝ METALLICA, ME ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Ο γνωστός από την πορεία του με το metal supergroup METALLICA, James Hetfield αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό αυτήν την φορά και έδειξε την διάθεση του για άλλη μια φορά να προσφέρει, μέσω του φιλανθρωπικού σκοπού οργανισμού των METALLICA, "All Within My Hands". Συγκεκριμένα κατασκεύασε δύο τραπεζάκια τα οποία διαθέτει για έρανο, στην ιστοσελίδα "Go Fund Me".

 Ο James ονόμασε την κίνηση αυτή "Η Covid Συλλογή: Χειροποίητο Σετ Τραπεζιών από τον James Hetfield". Το παρακάτω κείμενο συνοδεύει αυτήν την ανάρτηση.

"Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν μια στιγμή για πολλούς να μάθουν νέες δεξιότητες ή να γυρίσουν πίσω στα χόμπι, που έχουν παρατήσει σε έναν πολυάσχολο κόσμο. Ο δικός μας James Hetfield έχει κάνει και τα δύο! Πολύχρονος λάτρης του vintage αυτοκινήτου, ο Τζέιμς αποκαθιστά κλασικά αυτοκίνητα για πολλά χρόνια και έχει βελτιώσει τις ικανότητές του στην συγκόλληση ενώ το έκανε. Για να επεκτείνει αυτές τις δεξιότητες, μαζί με την ανάπτυξη ενός νέου δημιουργικού καταστήματος, δημιούργησε ένα ζευγάρι μοναδικών τραπεζιών για καφέ με το όνομα «The Covid Collection by JH".

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο "Metallica Scholars" πρόγραμμα της μπάντας, που σκοπό έχει την ενίσχυση των Αμερικανικών κολεγίων, παρέχοντας σε σπουδαστές υπηρεσίες με γνώμονα την εξέλιξη τους.

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με κάποια δωρεά μπορείτε να το κάνετε εδώ. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το σετ τραπεζιών για καφέ από τα χέρια του θρυλικού frontman, υπογεγραμμένα με προσωπικά του σχέδια, ενώ θα συνοδεύονται από έγγραφο γνησιότητας. 

Ποιος θα ήθελε να ακουμπά τον καφέ του στα τραπεζάκια του James;


FACEBOOK


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου