Τρίτη 23 Ιουνίου 2020


     Το φθινόπωρο οι Αμερικανοί power metallers Death Dealer, θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τους άλμπουμ και διάδοχο του "Hallowed Ground'', που κυκλοφόρησε πέντε χρόνια νωρίτερα. Το νέο άλμπουμ έχει τίτλο "Conquered Lands" και θα κυκλοφορήσει μέσω της Steel Cartel. Επίσης, ανακοινώθηκε η προσθήκη στην μπάντα του μπασίστα Mike LePond (SYMPHONY X, ROSS THE BOSS, SILENT ASSASSINS). 
      Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ross The Boss, σχολιάζει: " Περάσαμε πολύ όμορφα με τον Mike Davis (αναφερόμενος στον πρώην μπασίστα) και πάντα θα τον έχουμε σαν αδερφό μας" και συνεχίζει: "Λόγω υποχρεώσεων και από τις δύο πλευρές, αποφασίσαμε αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα μας λείψει, αλλά είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την προσθήκη το Mike LePond που είναι εξαιρετικός μπασίστας. 
Τον Ross και τον Mike πλαισιώνουν οι Sean Peck (CAGE, THE THREE TREMORS, DENNER/SHERMANN) στα φωνητικά, Stu Marshall (NIGHT LEGION, DUNGEON) στις κιθάρες, και ο Steve Bolognese (ROSS THE BOSS, INTO ETERNITY) στα drums. 
" Έχω ηχογραφήσει τα μέρη μου για το καινούργιο άλμπουμ" αναφέρει ο Mike και συνεχίζει: " Άκουσα τα δύο προηγούμενα albums και είχε πολύ δυνατό υλικό εκεί. Έχουμε πολύ καλή χημεία με τον Ross και τον Steve, οπότε ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή μαζί με τον Sean και τον Stu και να παίξουμε αυτά τα τραγούδια ζωντανά!". Ο Ross προσθέτει: " Ήμουν πολύ απασχολημένος ηχογραφώντας με τη solo μπάντα μου κι όπου κι αν πάω με ρωτάνε για την επιστροφή των Death Dealer, πότε θα κυκλοφορήσουμε άλμπουμ κ.λ.π, οπότε η δουλειά που έχουμε κάνει με το συγκρότημα φαίνεται να αντέχει στο χρόνο. Βλέπω και την επιρροή που είχαν τα δύο πρώτα μας άλμπουμ στον κόσμο και αυτό είναι πολύ ωραίο να το εισπράττεις. Και τώρα συνεχίζουμε!!". 
Ο Sean αναφέρει:" Τα τελευταία τρία χρόνια, είχαμε έτοιμο το 80% του καινούργιου μας άλμπουμ και τώρα είχαμε την ευκαιρία, αφού υπήρχε περισσότερος χρόνος, να το ολοκληρώσουμε. Αφιερώσαμε πραγματικά πολύ ποιοτικό χρόνο μεταξύ μας, για να έχουμε ένα φοβερό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος πως το άλμπουμ θα ικανοποιήσει όλους τους φανατικούς οπαδούς. Έχει αρκετή ποικιλία σε metal μουσική και σε γενικές γραμμές είναι γρήγορο, με φοβερές ερμηνείες από όλους τους μουσικούς. Υπάρχει επίσης και μία μπαλάντα που δεν είχαμε στον προηγούμενο δίσκο και είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσουν και οι οπαδοί σε αυτό! Πάντως το καινούριο υλικό είναι 100% Death Dealer!" είπε κλείνοντας.
      Για την προώθηση του καινούργιου άλμπουμ, έχουν ήδη κλειστεί live εμφανίσεις μέσα στο 2021, καθώς και μία εμφάνιση το φεστιβάλ Hard Rock Hell το Μάρτιο στην Αγγλία.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου