Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Τι πρεσβεύει την rock και metal μουσική ; Ο καθένας θα έδινε έναν δικό του ορισμό , όπως και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά , που ξεχωρίζουν τα άλλα μουσικά είδη με αυτά , αλλά και μεταξύ τους . Σε αυτό το άρθρο όμως θα ακούσουμε την άποψη ενός αγαπημένου metal τραγουδιστή , του οποίου τα διαφορετικά μεταξύ τους projects , θεωρώ του επιτρέπουν να έχει τον λόγο !

Ο εμβληματικός frontman των Slipknot και τον Stone Sour , Corey Taylor , έχοντας μια εμπειρία 20 περίπου χρόνων στον χώρο της μουσικής και έχοντας διασχίσει , από μουσικής απόψεως , ακραία , αλλά και πιο μελωδικά μονοπάτια , μιλάει με τον Eddy Trunk και αναφέρεται στο βασικό συστατικό του Metal και του Rock N Roll .
Συγκεκριμένα , η αφορμή δόθηκε στον Taylor όταν ο Trunk είπε : " είναι καλό να έχεις πάνω από μια μπάντα . Ένα από τα λάθη που κάνουν οι καλλιτέχνες πρόσφατα , είναι ότι παίζουν τόσο πολύ με την μπάντα , οπότε , για σένα , το να μπορείς να βρίσκεσαι στην διάθεση "Slipknot" για έναν χρόνο , μετά να υπάρχει μία παύση 1-2 χρόνων και να βρίσκεσαι σε "Stone Sour" ή "solo" διάθεση , δίνει χώρο για να αναπνεύσεις , που εν τέλει κάνει καλό στις μπάντες αυτές . " 
Έτσι λοιπόν , ο Corey απαντάει : " Θεωρώ πως αυτό είναι το κλειδί , ίσως όντως είναι το κλειδί που μου επιτρέπει να το κάνω αυτό για πάνω από 20 χρόνια τώρα · το γεγονός ότι δεν εξάντλησα ανθρώπους και δεν εξαντλήθηκα κι εγώ , μουσικά . "
" Για παράδειγμα , όταν νιώθω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για κάτι , "αλλάζω ταχύτητα" και πηγαίνω σε κάτι άλλο . Το κοινό το νιώθει και αυτό επίσης , είναι πάντα έτοιμο για κάτι διαφορετικό , κάτι νέο ή φρέσκο . "
" Όλο αυτό κρατάει την ενέργεια διαφορετική , ζωντανή ... Είναι σαν οι άνθρωποι να περιμένουν πάντα γι'αυτό , είναι πάντα ενθουσιασμένοι για το τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια . Αυτό είναι το παν στο Rock N Roll , αυτό είναι το παν και στο Metal ! "
 Εδώ μπορείτε να βρείτε όλη την συνέντευξη !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου