Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΝ 


ANDY SNEAP ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ


ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.


Επανεκκίνηση για τους ACCEPT εν μέσω κοροναϊού, με στόχο την ολοκλήρωση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς. Το Αμερικανογερμανικό συγκρότημα προσπαθεί να ετοιμάσει τον διάδοχο του "The Rise Of Chaos" που κυκλοφόρησε το 2017, με τον παραγωγό Andy Sneap να δουλεύει από το studio του στο Ripley του Derbyshire της Αγγλίας, ενώ ο κιθαρίστας της μπάντας Wolf Hoffmann ηχογραφεί το υλικό του στο Nashville του Tennesee των ΗΠΑ. Χάρη στο πρόγραμμα VST Connect Pro που χρησιμοποιούν οι δύο μουσικοί, μπορούν να ηχογραφούν σε επαγγελματικής ποιότητας ήχο και να ανταλλάζουν τα αρχεία τους από την μια άκρη του Ατλαντικού στην άλλη.

Εχθές ο Sneap ανάρτησε μια φωτογραφία που λήφθηκε κατά την διάρκεια της απομακρυσμένης συνδιάλεξης με τον Hoffmann να ηχογραφεί στο πρόγραμμα της εταιρείας Steinberg, με το ακόλουθο κείμενο:

 "Απομακρυσμένη εγγραφή από το Ηνωμένο Βασίλειο στο Νάσβιλ, πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο με @wolfhoffmann και @acceptworldwide χάρη στο #Steinberg connect #wolfhoffmann #acceptworldwide. Πήρε λίγο χρόνο για να δουλέψουμε αλλά νομίζω ότι είμαστε καλά!"
Τον Μάιο ο τραγουδιστής των ACCEPT, Mark Tornillo δήλωσε σχετικά με την πρόοδο ηχογραφήσεων του νέου δίσκου στο "Rock On The Rise" podcast:

"Όταν ξεκίνησε αυτή η πανδημία κοραναϊού, πήγαινα μπρος - πίσω στο Νάσβιλ μερικές φορές - ή δυο φορές , ούτως ή άλλως - συνεργάζομαι με τον [κιθαρίστα] Wolf [Hoffmann]. Όταν ανακαλύψαμε ότι η περιοδεία των JUDAS PRIEST ακυρώθηκε επίσης, (ο μακροχρόνιος παραγωγός  των ACCEPT) ο Andy είχε λίγο ελεύθερο χρόνο. Οπότε ο Andy πήγε στο Nashville. Έτσι επέστρεψα, και καταγράψαμε σχεδόν ολόκληρο το νέο άλμπουμ. "

Για το βαθμό ολοκλήρωσης του νέου δίσκου ο τραγουδιστής είπε:
 "Είμαστε στα εννέα τραγούδια. Δεν είναι όλα ολοκληρωμένα ... Έχουμε γράψει, θα έλεγα, περίπου 15 ή 16 τραγούδια, έτσι πρέπει να ηχογραφήσουμε πραγματικά. Υπάρχουν μερικά κομμάτια ρυθμού που έχουν γίνει σε μερικά από τα άλλα, αλλά δεν κατάφερα να τα τραγουδήσω. Και κάποια πράγματα, νομίζω, μπορεί να είναι πραγματικά ολοκληρωμένα, τα οποία μπορεί να μιξάρει ο Andy αυτή τη στιγμή. Αλλά υπάρχουν συζητήσεις από εμας να κυκλοφορήσουμε ένα single αυτό το καλοκαίρι και ελπίζουμε να βγάλουμε αυτό το πράγμα μέχρι τα Χριστούγεννα, αν είναι δυνατόν. Θα δούμε πώς θα συμβεί αυτό. "

  Όσο αφορά την μουσική κατεύθυνση του νέου δίσκου ο Tornillo είπε:

 "Θα υπάρχουν κάποια εκπληκτικά κομμάτια σε αυτό το δίσκο ... Είναι τα παιδιά μου σε αυτό το σημείο, οπότε είμαι περήφανος για αυτά. Θα δούμε πώς θα βγουν. Θα δούμε πως θα 'μεγαλώσουν'… Θα υπάρξει κάτι διαφορετικό σε αυτό το δίσκο - βαρύ και σκοτεινό."

Οι ACCEPT του 2020 είναι οι :

 Wolf Hoffmann - κιθάρα

Mark Tornillo - φωνητικά

Christopher Williams - ντράμς

Uwe Lulis - κιθάρα

Martin Motnik - μπάσο

Philip Shouse - κιθάρα




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου