Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020



Τα πρόσφατα νέα από το στρατόπεδο των progsters ARENA δεν μπορούν παρά μόνο ευχάριστα να είναι, διότι ανακοίνωσαν ως αντικαταστάτη του προηγούμενου πλέον τραγουδιστή τους  Paul Manzi, τον πασίγνωστο Damian Wilson (βλέπε: Star One, Headspace, ex-Threshold, Maiden United)  και κατά πολλούς fans των ARENA καταλληλότερο τραγουδιστή για αυτούς, κάθε φορά που “έπεφτε” στο τραπέζι αλλαγή στη θέση του μικροφώνου.

Όλα ξεκίνησαν στο αντίστοιχο post που ανάρτησε η μπάντα στις 13 Ιουλίου και έφερε θλίψη στους fans του σχήματος, μιας και μέσω αυτού ανακοινώθηκε η αποχώρηση του  Paul Manzi :

“Με θλίψη θα χωρίσουμε τους δρόμους με τον τραγουδιστή Paul Manzi.

Ήταν μαζί μας για δέκα χρόνια, τρία στούντιο άλμπουμ και πολλές περιοδείες, αλλά αυτές οι δεσμεύσεις, ιδίως οι περιοδείες, γίνονταν μια πίεση στον χρόνο και τη διαθεσιμότητά του, οπότε συμφωνήθηκε αμοιβαία ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον Paul  να προχωρήσει.

Τον ευχόμαστε καλή τύχη με τις μουσικές του προσπάθειες και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος να ανέβει μαζί μας στη σκηνή στο μέλλον.

Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τη νέα σύνθεση.”

Όμως το τοπίο ξεκαθάρισε με ανέλπιστα χαρμόσυνα νέα, μια ημέρα μόλις μετά, με νέο post στη σελίδα τους στο facebook πάλι μέσω του οποίου, όχι μόνο ανακοίνωσαν τον Damian Wilson ως τον νέο τους τραγουδιστή, αλλά και λοιπές λεπτομέρειες (φωτογραφίες με το νέο line up των ARENA κλπ) που μπορείτε να τις διαβάσετε αμέσως παρακάτω:

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον Damian Wilson στη νέο line up Arena. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα τον γνωρίζουν ήδη ως τον φανταστικό τραγουδιστή που είναι και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φέρει κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο στο συγκρότημα.

Γνωρίζουμε τον Damian για περίπου 25 χρόνια, και η ιδέα του να τραγουδάει για τους Arena υπήρξε, στην πραγματικότητα, μια πιθανότητα στο παρελθόν, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν να συμβεί τότε. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Paul (Manzi) αποφάσισε τώρα να “προχωρήσει”, φαίνεται ότι έχουμε κάνει πλήρη κύκλο και η ώρα είναι τώρα σωστή!

Πριν από λίγες ημέρες πήραμε την ευκαιρία να τραβήξουμε μερικές νέες φωτογραφίες. Αν και ήμασταν «κοινωνικά απομακρυσμένοι», ένα μικρό “photoshop” μπορεί να κάνει θαύματα.

Η ηχογράφηση θα ξεκινήσει σύντομα για το νέο άλμπουμ «Theory of Molecular Inheritance» με τον Damian στα φωνητικά, αλλά η κυκλοφορία έχει καθυστερήσει λόγω των περιορισμών του Corona Virus.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσουμε το νέο μας άλμπουμ το συντομότερο δυνατό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου