Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020


ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΟΤΙΤΛΟ  ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ.


Το εντέκατο studio album του MARILYN MANSON είναι 'προ των πυλών' των δισκοπωλείων και μπορείτε να το ακούσετε πρώτοι από το METAL NUOVO. To "We Are Chaos" είναι το πρώτο δείγμα που διατίθεται προς ακρόαση και αποτελεί μια από τις συνολικά δέκα συνθέσεις του δίσκου. 

" Όταν ακούω το We Are Chaos τώρα, φαίνεται σαν χθες ή σαν να επαναλαμβάνεται ο κόσμος, όπως πάντα, κάνοντας το κομμάτι του τίτλου και τις ιστορίες να φαίνονται σαν να τις γράψαμε σήμερα" δηλώνει ο παγκόσμιας εμβέλειας rock star.

"Αυτό γράφτηκε μέχρι την ολοκλήρωσή του χωρίς κανείς να το έχει ακούσει" συνέχισε ο Manson. "Υπάρχει σίγουρα μια πλευρά Α και η πλευρά Β με την παραδοσιακή έννοια. Αλλά όπως και ένα LP, είναι ένας επίπεδος κύκλος και εναπόκειται στον ακροατή να βάλει το τελευταίο κομμάτι του παζλ στην εικόνα των τραγουδιών".
Η ολοκλήρωση του δίσκου έγινε πριν το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, από την Loma Vista Recordings.

 

Tο μουσικό βίντεο για το "We Are Chaos", σκηνοθετήθηκε, φωτογραφήθηκε και επεξεργάστηκε από τον Matt Mahurin και είναι διαθέσιμο για πρό-παραγγελία από εδώ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου