Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

 


TO ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ SLAYER ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ.


Από επίσημα χείλη πλέον, η νέα μπάντα που ετοιμάζει ο Paul Bostaph μαζί με τον Kerry King ετοιμάζεται να ηχογραφήσει τα κομμάτια που γράφουν τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα ο Bostaph σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αυστραλιανό μέσο Riffcrew.com, 'έσβησε' τις φήμες που είχε ο ίδιος διαδώσει δίνοντας μάλιστα και πληροφορίες για την μουσική κατεύθυνση προς τις οποίες κινούνται οι έως τώρα συνθέσεις...

"Υποθέτω ότι ο καλύτερος τρόπος για να το θέσω είναι ότι ο Kerry γράφει αυτά που γράφει. Αυτό θα είναι rock ’n roll; Όχι. Θα είναι αυτό που θέλετε να είναι; Ναι. Θα είναι αυτό που περιμένετε να είναι; Ναι. Δεν πρόκειται να επανασχεδιαστούν πράγματα ... Θα ακούγεται σαν SLAYER χωρίς να είναι SLAYER - αλλά όχι σκόπιμα. Εννοώ, ο Kerry έγραφε τραγούδια στους SLAYER σε όλη του την καριέρα και έχει ένα στυλ. Και αυτό το στυλ, ως τραγουδοποιός, απλά δεν το αλλάζεις επειδή η μπάντα σου έχει τελειώσει. Αλλά αυτό σας αρέσει να γράφετε."

Ο τρομερός drummer συνέχισε λέγοντας πως "Τα πράγματα θα πάρουν μορφή με την πάροδο του χρόνου; Ναι αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω ότι το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο Kerry ως παιδί να είναι το ίδιο με το τελευταίο τραγούδι που έγραψε για το [τελευταίο άλμπουμ των SLAYER, του 2015]" Repentless ". Οι συνθέτες αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου με βάση τις επιρροές τους και το πώς αισθάνονται στο χρόνο."

Kerry έχει πάρει φωτιά τώρα. Λοιπόν, το μόνο που μπορώ να πω είναι αν σας αρέσει η βαριά μουσική και σας αρέσουν οι SLAYER, θα σας αρέσει και αυτό. Θα είναι SLAYER; Δεν θα είναι SLAYER - Ο SLAYER τελείωσαν · αποσύρθηκαν ..."

 


"Το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε να ακούγεται σαν 'Μωρό των SLAYER ', καταλαβαίνεις τι εννοώ;" Πρόσθεσε ο Paul. "Υπάρχει SLAYER. Αλλά θα είναι καλό - θα είναι πολύ καλό. Έχω ακούσει τη μουσική και απλώς δεν μπορώ να περιμένω να μπω στο δωμάτιο και να αρχίσω να παίζω με τον Kerry"

 Στην συνέχεια της συνέντευξης ο πρώην drummer των Exodus μεταξύ άλλων, δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για την νέα έναρξη στην καριέρα του, δίχως να περιορίζεται δημιουργικά λόγω των συνθέσεων του Dave Lombardo στους SLAYER.

"Μέρος αυτού για μένα είναι ότι δεν χρειάζεται ... Και αυτό δεν είναι προσβολή, είναι σίγουρα ένα κομπλιμέντο ... Δεν χρειάζεται να παίζω drums κάτω από το σόου του [αρχικού ντράμερ των SLAYER] Dave [Lombardo]. Αυτό είναι καλό να το κάνω, αλλά ίσως μπορώ να κάνω λίγα τεντώματα και να κάνω κάποια πράγματα που μου αρέσει να κάνω, να το κάνω να ταιριάζει στο πλαίσιο αυτού που κάνουμε. Ανυπομονώ να δοκιμάσω μερικά πράγματα που ήθελα να δοκιμάσω μέσα στους SLAYER αλλά δεν μπορούσα, απλώς και μόνο επειδή δεν το είχα αναπτύξει αρκετά καλά. Και θα δούμε αν μπορώ να κάνω κάτι από αυτές τις μπαγκέτες σε κάποια από τη νέα μουσική. "


 

Ερωτώμενος αν έχει αλλάξει η συνθετική διαδικασία σε σύγκριση με τον χρόνο που ο Paul και ο Kerry βρίσκονταν στους SLAYER, ο Bostaph απάντησε:

"Αυτή τη στιγμή, η φόρμουλα είναι ίδια. Ξέρω πώς γράφει ο Kerry. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στους SLAYER, πριν κάνουμε το «Devine Intervention» [του 1994], ο Kerry και εγώ μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον», εξήγησε. "Και περάσαμε πολύ χρόνο μαζί, σε επίπεδο φιλίας και προβάροντας μουσική. Ξέρω τι θέλει από ένα τραγούδι, έχουμε αυτήν τη φόρμουλα, είναι μια καλή φόρμουλα που λειτουργεί και δεν θα την αλλάξουμε . Εάν δεν είναι σπασμένο, μην το αλλάζεις. Ξέρεις τι εννοώ; "

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Kerry King στα πλαίσια συνέντευξης του με την εταιρεία Dean Guitars που συνεργάστηκε πρόσφατα ως signature καλλιτέχνης δήλωσε παραπάνω από ικανοποιημένος για τις συνθέσεις του έως τώρα.

"Είμαι πολύ, πολύ τυχερός με τα riff το 2020", είπε. "Ίσως επειδή δεν μπορώ να πάω πουθενά - δεν ξέρω - αλλά τα riff σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα. Και ανυπομονώ για το μέλλον, αυτό που σημαίνει για μένα είναι ότι θα είμαι σε θέση να επιλέξω τα καλύτερα πράγματα. Και είναι καλό πράγμα. Έχω μουσική αξίας περισσότερων από δύο δίσκων, αλλά για να μπορέσω να το ξεπεράσω και να επιλέξω τα καλύτερα 11 ή 12 τραγούδια… Αυτός ο πρώτος δίσκος πρέπει να είναι τρομερός"

Μετά από αυτές τις πληροφορίες φυσικά ανυπομονούμε να ακούσουμε το νέο υλικό που ετοιμάζει το πρώην δίδυμο των SLAYER, αλλά και να μάθουμε τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα σχηματίσουν την νέα μπάντα, με ανεπιβεβαίωτες φήμες να λένε πως αυτοί θα είναι ο πρώην κιθαρίστας των SLAYER και νυν EXODUS, Garry Holt και τον τραγουδιστή των DOWON, PANTERA, Phil Anselmo.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου