Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Burton C. Bell ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το Fear Factory. Ο Bell δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση στον επίσημο ιστότοπό του.

 

«Θεωρώ τον εαυτό μου ιδιωτικό πρόσωπο, προτιμώ να διατηρώ τα προσωπικά μου θέματα στον εαυτό μου και στους έμπιστους αγαπημένους μου. Κάνω τις δημόσιες δηλώσεις μου με προσεκτική πρόθεση, ποτέ δεν παρεκκλίνω από την αλήθεια, παρά τη συνεπή σειρά ανέντιμων παραστάσεων και αβάσιμων κατηγοριών από παλιά και τωρινά μέλη της μπάντας, ένα τοξικό δράμα στο οποίο επιλέγω να μην είμαι μέρος.

 

«Τα τελευταία χρόνια ήταν βαθιά ταλαίπωρα, με αυτά τα μέλη να “αιμορραγούν” το πάθος μου με καταστροφική εξαπάτηση. Ως άμεση συνέπεια της απληστίας τους, αυτά τα τρία μέλη με έσυραν μέσα από το άδικο, δικαστικό σύστημα, με αποτέλεσμα τη νομική τριβή που με κατέστρεψε οικονομικά. Στο τέλος, αυτά τα τρία μέλη έχουν “κατακτήσει” την κύρια ζωή μου. Ωστόσο, δεν θα πάρουν ποτέ την 30χρονη κληρονομιά μου ως την καρδιά του μηχανήματος. Μια κληρονομιά που κανένα άλλο μέλος, παλιό ή τωρινό, δεν μπορεί ποτέ να διεκδικήσει.

 

"Έτσι, μετά από σημαντική, στοχαστική αναζήτηση ψυχής έχω φτάσει στη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορώ να ευθυγραμμιστώ με κάποιον που δεν εμπιστεύομαι, ούτε να το σεβαστώ. Επομένως, ανακοινώνω στους οπαδούς μου την αποχώρησή μου από τους Fear Factory, ώστε να επικεντρωθώ με όλη μου την ενέργεια και την προσοχή, προς τη συνεχιζόμενη επιτυχία των Ascension Of The Watchers, και όλες τις μελλοντικές προσπάθειές μου.

 

"Είμαι πολύ περήφανος για το τελευταίο άλμπουμ των Ascension Of The Watchers, Apocrypha. Η διαδικασία συγγραφής και ηχογράφησης για το Apocrypha ήταν ένα πραγματικά καθαρτικό και καλλιτεχνικό ταξίδι εξερεύνησης και ανάπτυξης για μένα. Επανέλαβα τα πάθη μου για τη γραφή μου, επιτρέποντας στη μουσική μου να ακμάζω, επιτρέποντας στην ψυχή μου να ανέβει, να με σώσει από την πραγματική κόλαση που κατέλαβε ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής μου ζωής. Η συνεργασία με ταλαντούχα, συγγενικά πνεύματα έχει δημιουργήσει πραγματικά ένα εμπνευσμένο περιβάλλον υποστήριξης και αμοιβαίου σεβασμού, ένα πνεύμα που έχω χάσει για πολύ πολύ καιρό.

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μου για τη συνεχή υποστήριξή τους καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Είμαι πολύ περήφανος για τα επιτεύγματά μου, αλλά, είναι καιρός να προχωρήσω μπροστά. Τώρα κοιτάζω το μέλλον με ανοιχτά μάτια, ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, καθώς η καλλιτεχνική μου πορεία προσπαθεί για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στη μουσική, τη γραφή και την τέχνη μου. Είναι αλήθεια, "το τέλος είναι πάντα η αρχή". Η ψυχή είναι ελεύθερη από τη μηχανή. "


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου