Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

 


Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα ξεκινάμε την εβδομάδα μας με την στήλη Monday Morning Apocalypse. Μια στήλη που σκοπό έχει να φέρει στο φως, μπάντες που αποτελούν μικρά διαμάντια στον χώρο της metal μουσικής. Αυτήν την φορά ασχολούμαστε με τους SIN SAVAGE.

Οι SIN SAVAGE κατάγονται από το Βέλγιο, ιδρύθηκαν το 2011 ως 'Nightmare BE' από τους Kristof Michiels, Zan Geeraerts και Jasper Vanderheyden, ενώ το 2013 στην μπάντα προσχώρησε ο ελληνικής καταγωγής Vassilis Golfidis. To 2015 η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της album 'Dirt', το οποίο ηχογραφήθηκε στην Αθήνα και τα Sierra Studios με παραγωγό τον Akis Golfidis. To 'Dirt' κινούταν σε περισσότερο hard rock μουσικά μονοπάτια, με όμορφες συνθέσεις, διανθισμένες με rock 'n roll αίσθηση, ωστόσο το μουσικό ύφος της μπάντας έμελλε να αλλάξει προς περισσότερο heavy metal μονοπάτια, όταν ο Kristof Michiels αποχώρησε από την μπάντα και την θέση του ανέλαβε ο Andreas Timmerman. Με την νέα σύνθεση και την βαρύτερη μουσική κατεύθυνση η μπάντα αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της σε 'SIN SAVAGE', ενώ παράλληλα ηχογράφησε και κυκλοφόρησε ένα EP με τον τίτλο 'Lost In The Dark'.

Θεωρώ πως οι θαυμαστές της αμερικανικής hard rock σκηνής και του μη επιτηδευμένου heavy metal θα αγαπήσουν τους SIN SAVAGE καθώς παντρεύουν άψογα αυτά τα στοιχεία. Απολαύστε τους SIN SAVAGE παρακάτω.


 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου