Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

 

Την νέα τους δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσουν οι Έλληνες progressive metallers Need. To άλμπουμ θα ονομάζεται "Norchestrion: a song for the end" και θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2021 σε συνεργασία με την Ikaros Records.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε digipack CD, διπλό LP (σε περιορισμένη έκδοση χρυσού βινυλίου), ένα box set περιορισμένης έκδοσης (όπου θα περιέχε το LP & CD του άλμπουμ και ένα t-shirt, όπου θα περιέχεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση) και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Το πρώτο single "Nemmortal" κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου και οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν την ίδια ημερομηνία μέσω Bandcamp.

Η μπάντα είπε τα εξής σχετικά με την νέα τους δουλειά:"Το «Norchestrion: a song for the end» είναι ένα άλμπουμ για το οποίο είμαστε πραγματικά περήφανοι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε επιτέλους τη νέα μας μουσική με όλους σας. Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Τσούτσα, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος για το εξώφυλλο του "Orvam: a song for home" και "The Wisdom Machine" . Για το mix και master του άλμπουμ υπεύθυνος είναι ο Hector D, όπου και έγιναν στα hd factory."


Tracklisting:

1. Avia

2. Beckethead

3. Nemmortal

4. Bloodlux

5. V.a.d.i.s.

6. Norchestrion

7. Circadian

8. Ananke

9. Kinwind

Όπως επίσης δήλωσε το συγκρότημα: ''Η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου single δεν επιλέχθηκε τυχαία. Η 5η Νοεμβρίου κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, καθώς ήταν η πρώτη μας ζωντανή εμφάνιση το 2005, οπότε φέτος θα γιορτάσουμε την 15η επέτειο του συγκροτήματος! Είχαμε γιορτάσει τη 10η επέτειο το 2015 με ένα καταπληκτικό σόου ανάμεσα σε φίλους και σχεδιάζαμε πολλά περισσότερα για αυτό το έτος, αλλά δυστυχώς το covid-mess που βρισκόμαστε, μας έκανε να αναβάλουμε τα πάντα για το απρόβλεπτο μέλλον. Ωστόσο, προς τιμήν της επετείου σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε εκ νέου ολόκληρο τον κατάλογό μας που δεν ήταν διαθέσιμος για λίγο χρονικό διάστημα, οπότε περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με αυτό σύντομα." 


facebook

bandcamp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου