Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

 

Ο Rob Halford αντέδρασε πρόσφατα σε μια συνέντευξη του Sebastian Bach, όπου ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row προσβλήθηκε από ένα αστείο για λογαριασμό του τραγουδιστή των Judas Priest, τον Rob Halford. Ενώ συμμετείχε στο Sex, Drugs & Rock n ’Roll Show, ο κωμικός Big Jay Oakerson έκανε ένα αστείο για τον Halford, το οποίο έκανε τον Bach να αποχωρήσει πρόωρα από τη συνέντευξή του.

Ο Bach μιλούσε για το πώς ζεσταίνει τη φωνή του πριν από μια συναυλία, προσθέτοντας ότι άκουσε ότι ο Halford δεν ζεσταίνει καθόλου τη φωνή του, γεγονός που εντυπωσίασε τον Bach. "Η άσκησή του είναι πιθανώς κάτι γκέι που δεν θέλει να σου πει", αστειεύτηκε ο Oakerson. "Πρέπει να γαργάρεις, αλλά δεν ξέρω πώς να σου το πω αυτό, Sebastian".

Ο Μπαχ δεν εκτίμησε το χιούμορ του κωμικού, λέγοντας: "Φίλε, θα μπορούσες να μην καταστρέψεις αυτήν τη συνέντευξη; Σοβαρά!!! Ο Rob Halford είναι φίλος μου οπότε αφήστε τα σχόλια. Ίσως πρέπει να παραλείψετε αυτά τα είδη σχολίων." Ο Bach κάθισε αηδιασμένος ενώ οι άλλοι οικοδεσπότες προσπάθησαν να ξεπεράσουν την αμηχανία, αλλά ο τραγουδιστής απλώς βγήκε από την κλήση Zoom.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Halford ήταν στο Sex, Drugs & Rock n ’Roll Show και του ζητήθηκε να αντιδράσει στο γεγονός που έγινε με τον Bach, λέγοντας αστειευόμενος ότι "δεν γαργάρω, καταπίνω" για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου