Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ FULL LENGTH ALBUM ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

Το δεύτερο τους single με την συνοδεία video διέθεσαν οι βασιλιάδες της hard core σκηνής, από το επερχόμενο album τους "Weight Of The False Self", το οποίο κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου από την Nuclear Blast Records και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. To νέο single ονομάζεται "Instictive (Slaughterlust)" και μουσικά κυμαίνεται στα γνωστά σήματα-κατατεθέν της μπάντας. Groove-αριστό hard core, με downbeat κλείσιμο ενώ έχουν την ίδια όπως στο παρελθόν ογκώδη παραγωγή, από τον Chris "Zeuss" Harris με τον οποίο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές. 
Ο frontman της μπάντας, Jamey Jasta δηλώνει για τον τρόπο που γράφει το νέο υλικό:

"Όταν γράφω στίχους και riff, προσπαθώ να ζω αυτή τη στιγμή, παίρνοντας μια διανοητική εικόνα της τρέχουσας πραγματικότητάς μου για να μεταφέρω αυτό που θέλω να πω. Μερικές φορές, νομίζω ότι η πραγματικότητά μου αποτελείται από δύο αμετάκλητα στοιχεία, που εκφράζονται από την παλαιή εσωτερική μάχη του δυαδικού εαυτού. Ο άγγελος στον ένα ώμο στέκεται σταθερός, παρέχοντας λογική, σοφία και συμπόνια, ενώ ο διάβολος χορεύει θυμωμένος από τον άλλο, κλαίγοντας με πάθος, κακία και σκοτεινή επιθυμία. Αναρωτιέμαι συχνά αν μπορεί να επιτευχθεί ένας πραγματικά επικεντρωμένος νους, μια αβίαστη και μη δυαδική κατάσταση ισορροπίας. Μέχρι τότε, θα ακούσω και τις δύο πλευρές της προσωπικότητάς μου και ελπίζω να κάνω τη σωστή επιλογή. Στο τέλος της ημέρας, ο ακροατής θα επιλέξει να ακούσει τι θέλει, αλλά όταν γράφω, φαντάζομαι ότι η φωνή του αγγέλου θα είναι πιο δυνατή."



Το νέο video clip των HATEBREED σκηνοθέτησε ο Justin Reich, ενώ το εξώφυλλο του δίσκου ζωγράφισε ο Eliran Kantor, γνωστός από την συνεργασία του με τους SOULFLY, TESTAMENT, SODOM και ICED EARTH.


"Weight Of The False Self" track listing:

01. Instinctive (Slaughterlust)

02. Let Them All Rot

03. Set It Right (Start With Yourself)

04. Weight Of The False Self

05. Cling To Life

06. A Stroke Of Red

07. Dig Your Way Out

08. This I Earned

09. Wings Of The Vulture

10. The Herd Will Scatter

11. From Gold To Gray

12. Invoking Dominance

FACEBOOK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου