Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020


Ακάθεκτοι συνεχίζουμε με το καινούργιο κεφάλαιο του "Scenes From A Memory..", αυτή τη φορά προσκεκλημένος είναι ο Mephisto, ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης των Drama Noir, όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα με δύο εξαιρετικά άλμπουμ έχουν τραβήξει όλα τα βλέματα του μεταλλικού κοινού...

"Κάπου στο 1996 άκουσα για πρώτη φορά το πρώτο μου metal κομματι, 15 χρονών πηγαίνοντας σε μια σχολική εκδρομή έπαιζε στο λεοφωρείο το Fear of The Dark των IRON MAIDEN. Eίχα μείνει με το στόμα ανοιχτό και έλεγα τι ήχος είναι αυτός βλέποντας και το εξώφυλλο ταυτόχρονα , και αμέσως ήθελα να ψάξω την μπάντα να καταλάβω τι είναι κιθάρα ποιός είναι ο τραγουδιστής και πως παίζουν τέτοιες μελωδίες!"


"Θυμάμαι μάζευα το χαρτζιλίκη μου  και πήγα και πήρα τον πρώτο μου δίσκο των MAIDEN το Powerslave!Δεν είχα την δυνατότητα να το ακούσω τότε απο το Ιντερνετ διότι λίγοι είχαν αυτό το προνόμιο! Διάλεξα λοιπόν στο δισκοπωλείο σύμφωνα με το εξώφυλλο! Πηγαίνοντας σπίτι όταν έβαλα το cd να παίζει έπαθα την πλάκα της ζωής μου και ξεκίνησαν όλα απο εκεί....Ήθελα να πάρω όλη την δισκογραφία τους και να αρχίσω να μαθαίνω κιθάρα!!! Δούλευα ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να καταφέρω να μαζέψω χρήματα για την πρώτη μου κιθάρα και μέρα νύχτα σκεφτόμουν μόνο αυτό! Αργότερα πήρα το Seventh Son και το Live after death, και ακολούθησε και αυτό το ΕΠΟΣ των Metallica το and justice for all!!Ρίφ που σε κάνουν να θες να τα σπάσεις όλα, μουσική απο άλλο πλανήτη. METALLICA αγαπητοί μου φιλοι!!!!!Και ενώ το σοκ συνεχιζόταν ,αυτή η όμορφη καταιγίδα μουσικής στα αυτιά μου, ανακάλυψα τους  Stratovarius,Hammerfall, Sepultura, Slayer και πολλές άλλες μπάντες!!!! Το Hell Awaits βασικά τότε με τρόμαζε....άλλα με μάγευε ταυτόχρονα..Ενα εξώφυλλο βγαλμένο μέσα απο την κόλαση, μία εισαγωγή που νομίζεις ότι έρχονται οι Δαίμονες να σε πάρουν μαζί τους,αλλά ταυτόχρονα ένα συναίσθημα περίεργο!! Προσπαθούσα να παίξω κομμάτια τους και τότε που ήταν δύσκολα τα πράγματα πηγαίναμε σε σπίτια και ότι ήξερε ο καθένας έδειχνε στον άλλον......Έτσι έγινε η αρχή και ξεκίνησα τα μαθήματα. Και έτσι όπως ήμουν μέσα στην τρέλα μου ανακαλύπτω τούς BLACK SABBATH & OZZY. Heaven and Hell κύριοι μαζί με Blizzard of Ozz…..Τonny Iommy & Randy Rhoads…..Δύο μουσικά τέρατα που ήρθαν για να μου χώσουν μέσα στο μυαλό μου για τα καλά το μικρόβιο!!!Αυτοί οι δύο δίσκοι ήταν για πάρα πολύ στο repeat.

Εκεί που νόμιζα οτι τα είχα βρεί όλα στα αυτιά μου ακούω το "De mysteries Dom Sathanas"  των MAYHEM….Κιθάρες που σου ξεσκίζουν την σάρκα και που σου στέλνουν στον Άδη την ψυχή σου!!!Αγαπημένα κομματια: Pagan fears, buried by time and past,freezing moon, και το ομώνυμο.

Το όνειρο μου ήταν να γίνω κάποια στιγμή σαν αυτούς!! Έτσι ξεκίνησα να συνθέτω τα δικά μου κομμάτια με ένα μοναδικό στόχο!! Να δώσω στον κόσμο μουσική!!!"


Στις 20 Αυγούστου του 2020 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ των Drama Noir με την ονομασία " A Necromancy Lore" από την Drakkar Productions. Την παρουσίαση του άλμπουμ που έγινε από το Metal Nuovo μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ https://www.metalnuovo.com/2020/07/drama-noir.html

facebook

official site

instagram

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου