Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

 

Στις 26 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει ο εικοστός όγδοος δίσκος του ηγέτη της horror rock σκηνής Alice Cooper. To άλμπουμ θα έχει την ονομασία "Detroit Stories" και θα κυκλοφορήσει από την earMusic.

Τα εξής δήλωσε ο Alice Cooper γαι το καινούργιο του άλμπουμ: " Το Ντιτρόιτ ήταν το κέντρο της Heavy Rock τότε. Θα έπαιζες στο Eastown και θα ήταν ο Alice Cooper, ο Ted Nugent, οι Stooges και οι Who, για 4  δολλάρια! Το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Grande ήταν οι MC5, Brownsville Station και Fleetwood Mac, ή Savoy Brown ή οι Small Faces. Δεν θα μπορούσες να είσαι μια μπάντα soft-rock".

"Το Λος Άντζελες είχε τον ήχο του με τους The Doors, Love και Buffalo Springfiel. Το Σαν Φρανσίσκο είχε τους Grateful Dead και τους Jefferson Airplane. Η Νέα Υόρκη είχε τους The Rascals και τους Velvet Underground. Αλλά το Ντιτρόιτ ήταν η γενέτειρα του θυμωμένου σκληρού ροκ. Αφού δεν ταιριάζει οπουδήποτε στις Η.Π.Α. (μουσικά ή φυσιογνωμικά), το Ντιτρόιτ ήταν το μόνο μέρος που αναγνώρισε την κιθάρα του Alice Cooper, το σκληρό ροκ ήχο και την τρελή σκηνή μας. Το Ντιτρόιτ ήταν ένα καταφύγιο για τους εκτοπισμένους. Και όταν ανακάλυψαν ότι γεννήθηκα στο Ανατολικό Ντιτρόιτ ... ήμασταν σπίτι."

O Bob Ezrin ο οποίος είναι και ο παραγωγός του δίσκου δήλωσε τα εξής: "Ηχογραφήσαμε με τον Wayne Kramer (κιθαρίστας και συνθέτης των MC5), τον Johnny" Bee "Badanjek (ντραμς - από το θρυλικό συγκρότημα Detroit Wheels), τον Paul Randolph (θρυλικός τζαζ μουσικός του Ντιτρόιτ και μπασίστας R&B), καθώς και τους Motor City Horns και άλλους ντόπιους μουσικούς. Είχαμε μουσικές ιδέες και ενθάρρυνση από τον John Varvatos, την υποστήριξη φίλων στο Shinola, και ηχογραφήσαμε στα Rustbelt Studios στο Royal Oak. Αυτό έγινε στο Ντιτρόιτ για το Ντιτρόιτ από τους Ντιτρόιτ denizens! "

To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε πολλές και όμορφες εκδόσεις όπως CD, βινύλιο, μαύρο και χρωματιστό και σε box-set. To άλμπουμ μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ

Στις 13 Νοεμβρίου θα ακούσουμε το πρώτο μουσικό δείγμα με το τραγούδι "Rock 'n' Roll".


Tracklist:
1.Rock ‘n’ Roll
2.Go Man Go (Album Version)
3.Our Love Will Change The World
4.Social Debris
5.$1000 High Heel Shoes
6.Hail Mary
7.Detroit City 2021 (Album Version)
8.Drunk And In Love
9.Independence Dave
10.I Hate You
11.Wonderful World
12.Sister Anne (Album Version)
13.Hanging On By A Thread (Don’t Give Up)
14.Shut Up And Rock
15.East Side Story (Album Version)

My new album "Detroit Stories" is coming February 26! Pre-orders start today with the first single, "Rock 'n' Roll"...

Δημοσιεύτηκε από Alice Cooper στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου