Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

 

Στις 18 Δεκεμβρίου 2020, το θρυλικό  heavy metal δίδυμο των Matt Barlow και Freddie Vidales θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, μόλις 300 copies, χειροποίητο 12"μαύρο βινύλιο EP με την ονομασία "Throne of Iniquity".

Θα περιέχει το ολοκαίνουργιο τραγούδι των Ashes Of Ares "Throne Of Iniquity" και δύο διασκευές, των Chicago “25 or 6 to 4” και το  “Dust In The Wind” των Kansas.. Για τις ηχογραφήσεις, το ντουέτο ενισχύθηκε από τον Kyle Taylor στα ντραμς και τον Ray Hunter των Bastion's Wake που παίζει την ακουστική κιθάρα στο "Dust In The Wind". Αυτό το EP θα είναι επίσης διαθέσιμο ως ψηφιακή μορφή και λήψη και είναι ο πρόδρομος του τρίτου πλήρους άλμπουμ της μπάντας που θα ακολουθήσει αργότερα το 2021!

Ο Matt Barlow δήλωσε τα εξής: "Ο Freddie και εγώ (Matt Barlow) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν ζωή στο EP« Throne of Iniquity ». Είναι τιμή μας να μπορέσουμε να δουλέψουμε σε δύο κλασικά ροκ τραγούδια, από συγκροτήματα που βοήθησαν στη διαμόρφωση της μουσικής ιστορίας. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που σας προσφέρουμε μια ολοκαίνουργια σύνθεση των Ashes Of Ares που θα βοηθήσει να σας παρουσιάσουμε την επόμενη πλήρη μας κυκλοφορία υπό την στέγη της Rock Of Angels Records! Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους και τους οπαδούς που υποστήριξαν το όραμά μας και τη φωνή μας στον κόσμο της heavy metal! "


TRACK LIST:


SIDE A:

1. Throne of Iniquity

(Barlow/Vidales, Copyright 2020 My Hell Music, LLC)

SIDE B:

1. 25 or 6 to 4

(Robert Lamm, Chicago, Copyright 1970, Columbia Records)

2. Dust in the Wind

(Kerry Livgren, Kansas, Copyright 1977, CBS Records)

ASHES OF ARES IS:

Matt Barlow - Vocals

Freddie Vidales - Guitars, Bass

Drums recorded by Kyle Taylor

Acoustic guitars for Dust in the Wind recorded by Ray Hunter

Official site

Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου