Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

     Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Al Pitrelli (πρώην Megadeth, Savatage, Trans Siberian Orchestra) σε συνέντευξη που έδωσε μιλώντας για την πιθανότητα επαναδραστηριοποίησης των Savatage και η οποία θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες.  Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εμφάνισή του συγκροτήματος στο Wacken, για το αν επίκειται επιστροφή ή αν υπάρχουν κάποια νέα, αν έχουν γράψει καινούργια τραγούδια ή αν έχει συζητηθεί μεταξύ των μελών η επιστροφή των Savatage  ο Al Pitrelli δήλωσε: 

    " Ο Jon Oliva είναι φανταστικός μουσικός και πάντα δουλεύει σε καινούργια μουσική. Μου στέλνει συνεχώς καινούργια τραγούδια και νέες ιδέες! Όταν δουλεύουμε για τους Trans Siberian Orchestra, καθόμαστε μαζί στο πιάνο και μου δείχνει τις ιδέες του για καινούργια τραγούδια Savatage! Συνεχώς λέει ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Θέλω και γω όσο τίποτα να γυρίσω στην μπάντα, να είμαστε όλοι μαζί και να κάνουμε περιοδείες και ξέρω πολύ καλά ότι οι οπαδοί μας στην Ευρώπη θα κατενθουσιαστούν! Πραγματικά θα ήταν κάτι πολύ ωραίο να το κάνουμε αυτό... Οπότε, ναι μιλάμε πολύ για αυτό και επειδή τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα, δεν θα θελα να έρθει μία μέρα και να μετανιώσω λέγοντας ''...έπρεπε να το είχαμε κάνει όταν μπορούσαμε...''. Ας προσπαθήσουμε να ζούμε στο έπακρο τη ζωή μας και να μην περιμένουμε απλά πότε να κάνουμε κάτι. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα. Δεν έχω ημερομηνία, δεν έχω συγκεκριμένη ώρα, ούτε συγκεκριμένο σχέδιο, απλά ξέρω ότι όλοι το θέλουμε πάρα πολύ!" 

      Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτή τη στιγμή έχουν γίνει οι συγκεκριμένες συζητήσεις με ατζέντηδες, ο Αl διευκρίνησε: 

" Αυτή τη στιγμή είναι συζητήσεις μεταξύ μας σε φιλικό επίπεδο. Θα ήταν πολύ ωραίο να ξεκινήσουμε τις περιοδείες. Μέχρι πρόσφατα λέγαμε "...εντάξει ας τελειώσουμε την χειμερινή περιοδεία και να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε την ανοιξιάτικη ή ένα νέο άλμπουμ ή την επόμενη χειμερινή περιοδεία...". Είναι μία δουλειά πλήρους απασχόλησης και πρέπει να είμαστε σε συνεχές τρέξιμο... Είναι βέβαια και στη μέση οι Trans Siberian Orchestra, οπότε είμαστε και σε φάση "...τι ωραία να παίζαμε στην Ευρώπη το καλοκαίρι..." είναι τόσες πολλές οι δυνατότητες" και συνεχίζει λέγοντας 

     " Πολλές φορές η καθημερινότητα μας απορροφά όλη την ενέργεια και όταν είσαι έξω για παράδειγμα με τον καλύτερό σου φίλο λες "Ουάου δεν έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τρία χρόνια... εντάξει εγώ έχω παιδιά, εσύ έχεις παιδιά, έχουμε όλοι υποχρεώσεις..." Αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα που έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο μιλάμε συχνά μεταξύ μας. Το πρωί μίλησα με τον Chris Caffery όπως επίσης μιλάω και με τους Jeff Plate, Johnny Lee, μιλάμε όλη την ώρα και λέμε πράγματα του τύπου ''...εντάξει ας αφήσουμε την πανδημία πίσω μας και ας επικεντρωθούμε σε πιο σημαντικά πράγματα..." '' σημείωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου