Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ROADRUNNER RECORDS.


Πρόσφατα μάθαμε δια στόματος Shawn "Clown" Crahan, ότι οι SLIPKNOT συνθέτουν νέο υλικό για την επόμενη κυκλοφορία τους, η οποία ίσως να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων το 2021. Ο "Clown" τόνισε πως δεν είναι σίγουρος τι θα γίνει με τον Corey Taylor, λόγω της σόλο καριέρας του και για αυτό φαίνεται πως περιμένουν από αυτόν, να είναι διαθέσιμος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. 

Η απάντηση του Taylor έρχεται μέσω συνέντευξης του στο Good Company την οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω, όπου είπε πως η μπάντα σίγουρα σκέφτεται να κυκλοφορήσει νέο δίσκο το 2021 και πως αυτός θα είναι ο τελευταίος δίσκος με την Roadrunner Records.

Το σχέδιο τώρα με τους Slipknot είναι να δοκιμάσουμε α) να ολοκληρώσουμε τις περιοδείες τον επόμενο χρόνο και β) να σκεφτούμε να βγάλουμε ένα άλλο άλμπουμ ίσως το επόμενο έτος" είπε. "Αλλά δεν ξέρω. Δεν ξέρω ποιο είναι το σχέδιο ακόμα. Απλώς ξέρω ότι όλοι αισθανόμαστε ότι υπάρχει ημιτελής δουλειά και θέλουμε να το τελειώσουμε πριν κάνουμε κάτι. Αλλά ξέρω ότι μιλούσαμε για να το κάνουμε, γιατί έχουμε μόνο ένα άλμπουμ στο συμβόλαιό μας (με την δισκογραφική μας).

Πριν ένα μήνα περίπου ο τραγουδιστής των SLIPKNOT είχε δώσει τροφή στα σενάρια για νέο δίσκο από τους Αμερικανούς, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την συγγραφική "φόρμα" στην οποία βρίσκεται ο Clown.

"Απλώς μιλούσα με τον Clown τις προάλλες για το τι θα έπρεπε..." δήλωσε στο 'That Jamieson Show' προσθέτοντας, "Επειδή προφανώς σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσε να είναι το επόμενο άλμπουμ. Και είναι σε αυτήν την φάση φίλε, που είναι φοβερή! Το λατρεύω όταν βρίσκεται σε αυτήν την τρελή νοοτροπία, γιατί ξέρω ότι θα ακούσω πράγματα που δεν έχω ακούσει ποτέ πριν. Είναι τόσο καλός δημιουργικά και αυτό εμπνέει τον Jim (Root). Και όλα τα ποτήρια αρχίζουν να πέφτουν. Οπότε είναι αρκετά φοβερό. Δεν μπορώ να περιμένω."

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου