Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020


Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά νέα της χρονιάς έρχεται στα τέλη του 2020 καθώς οι LIQUID TENSION EXPERIMENT ανακοινώνουν την επιστροφή τους με νέα εταιρεία και νέο άλμπουμ.

 

Το θρυλικό supergroup αποτελούμενο από τους Mike Portnoy (Transatlantic, Sons of Apollo), John Petrucci (Dream Theater), Jordan Rudess (Dream Theater) και Tony Levin Official Page (King Crimson, Peter Gabriel) έχουν υπογράψει με την InsideOutMusic για την κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου. Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2021, 22 χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος.

 

Ο Thomas Waber, ο manager της InsideOutMusic δήλωσε τα εξής : "Τι συμβαίνει, όταν βάλετε τέσσερις από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς στον πλανήτη σε ένα δωμάτιο; LTE. Όλοι περιμένουμε να γίνει αυτό το άλμπουμ για πολύ καιρό και μας κάνει πολύ περήφανους που κυκλοφορούμε αυτό το άλμπουμ. Αυτό είναι για τους θαυμαστές! "


O John Petrucci δήλωσε τα εξής: ''Όλοι γνωρίζουμε τον Thomas Waber για πολύ καιρό και με τον Jordan ανακαλύψαμε πρόσφατα, πόσο υπέροχο ήταν να συνεργαστώ επιτέλους όταν με τους Dream Theater ενταχθήκαμε στην οικογένεια της Inside Out πριν από μερικά χρόνια. Δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για τους LTE και ανυπομονούμε όλοι να κάνουμε υπέροχα πράγματα μαζί! " 


Τέλος ο Mike Portnoy δήλωσε: "Εγώ και ο John, γνωρίζουμε τον Thomas Waber από τότε που συναντηθήκαμε στην πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία των Dream Theater το 1993 ... από τότε συνεργάστηκα μαζί του και με την Inside Out τα τελευταία 20 χρόνια με τους Transatlantic, The Neal Morse Band και Sons Of Apollo. Όταν οι LTE επανενώθηκαν τελικά αυτό το καλοκαίρι, ξέραμε ότι δεν υπήρχε άλλη εταιρεία που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε σπίτι". 


Η μπάντα κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ, που δημιουργήθηκε από τον Christian Rios, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου