Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020


Το Nορβηγικό heavy metal συγκρότημα Tomorrow's Outlook συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον διάσημο κιθαρίστα / παραγωγό «Roy Z» (Bruce Dickinson, Judas Priest, Halford, Tribe of Gypsies).


Σε ένα σύντομο ενημερωτικό βίντεο από το συγκρότημα, ο ιδρυτής και συνθέτης Trond Nicolaise, μιλά με ενθουσιασμό για την συνεργασία τους με τον Roy (δείτε παρακάτω το βίντεο) :


Trond Nicolaise δήλωσε τα εξής : "Γεια! Έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση! Για την παραγωγή και τη μίξη του νέου μας άλμπουμ," Black Waves ", θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τον καλό μας φίλο Roy Z. Ο Roy έχει κάνει την παραγωγή σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας άλμπουμ όλων των εποχών με τον Bruce Dickinson, και συνεργάστηκε επίσης με τους Rob Halford, Judas Priest, Helloween, Yngwie Malmsteen και επίσης με τους καλούς μας φίλους από τους Aria. Μουσικά είμαστε πολύ στη ίδιο ύφος και έχουμε μεγάλες προσδοκίες πως ο Roy θα ανεβάσει αυτό το άλμπουμ στο επόμενο επίπεδο. Ο Roy θα παίξει κιθάρα σε 5 τραγούδια στο άλμπουμ. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις! "

Το "Black Waves" είναι η πρώτη ηχογράφηση που έγινε από την τρέχουσα σύνθεση που αποτελείται από τους Andreas Stenseth (μπάσο), Øystein Kvile Hanssen (κιθάρες), Valentino Francavilla (κιθάρες), Owe Lingvall (ντραμς) και Tony Johannessen (φωνητικά).

Τον Ιούνιο του 2019, το συγκρότημα έκανε το live ντεμπούτο του στο Gressholman Festival έξω από το Harstad.

Το play-list της συγκεκριμένης εμφάνισης αποτελείται κυρίως από κομμάτια από την τελευταία τους κυκλοφορία, «A Voice Unheard», αλλά παρουσίασε επίσης υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ, «Black Waves».
Το τελευταίο είναι ένα concept άλμπουμ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν μέρος στο Gressholman, από το 1748 έως τις αρχές του 1900. Αφηγούνται την ιστορία μιας βάναυσης διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε τη μικρή τους κοινότητα στη Βόρεια Νορβηγία, και επίσης για την κάποτε ζωτική και σημαντική εμπορική θέση που έφτασε στο απόλυτο τέλος της σε μια μεγάλη καταστροφική φωτιά αιώνες αργότερα.

Μουσικά το «Black Waves» είναι η συνέχεια της μπάντας του προηγούμενο άλμπουμ τους, «A Voice Unheard».

Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον πολύ ταλαντούχο Σλοβάκο καλλιτέχνη, Rado Javo και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

‘Black Waves’ track listing:
Eventide
Oceans of Sadness
Black Hearts and Roses in Snow
Black Waves
Silver Ghost
Wait For The Sun
Procession To Pikeholme (Instrumental)
Lament of the Damned
When Falls The Axe
The Monument
The Calm (Aria cover)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου