Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021


Ο Andre Matos, μια από τις σπουδαιότερες φωνές στο heavy metal, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, όπως είναι γνωστό, στις 8 Ιουνίου 2019.

Ως φόρο τιμής στην ζωή του αλλά και στη σπουδαία μουσική του κληρονομιά, αναμένουμε το documentary "Andre Matos - Maestro Do Rock"το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Βραζιλιάνου τραγουδιστή, ο οποίος θα γινόταν 50 χρόνων.

Έως τότε όμως, ο σκηνοθέτης του documentary, Anderson Bellini και η ομάδα του, δημιούργησε μια αποκλειστική σειρά μικρού μήκους επεισοδίων με τίτλο "Doc B - Sides", την οποία προβάλλει στο επίσημο κανάλι τους στο You tube: Andre Matos - Maestro of Rock.

Στα εν λόγω επεισόδια, εμφανίζονται στενοί συνεργάτες, φίλοι αλλά και άτομα από τον οικογενειακό κύκλο του Andre Matos και μοιράζονται όμορφες, συγκινητικές αλλά και αστείες στιγμές που έζησαν με αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα επεισόδια είναι αποκλειστικά αποσπάσματα που δεν θα συμπεριληφθούν στο πολύ αναμενόμενο ντοκιμαντέρ.

Πάνω από 60 συνεντεύξεις, υλικό από 800 ώρες video και χιλιάδες φωτογραφίες από τη ζωή του μεγάλου Μαέστρου, ο οποίος φεύγοντας τόσο ξαφνικά, άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο της metal  μουσικής τόσο στη Βραζιλία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κάθε εβδομάδα ανεβαίνει και ένα νέο επεισόδιο, έχουν ήδη ανέβει 11 επεισόδια τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου