Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Roberto Schmidt/AFP via Getty Images

Ο κιθαρίστας και συνθέτης των Iced Earth Jon Schaffer φωτογραφήθηκε μεταξύ των μελών ενός όχλου υπέρ του Trump που εισέβαλε στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, καθώς οι νομοθέτες προσπάθησαν να μετρήσουν τις ψήφους του Electoral College και να πιστοποιήσουν τη νίκη του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden.


Μερικοί οπαδοί ξεχώρισαν για πρώτη φορά τον Schaffer σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Roberto Schmidt για την Getty Images.

Νωρίτερα την ίδια μέρα ο Schaffer έδωσε συνέντευξη σε μια γερμανική εφημερίδα με τίτλο Die Welt, όπως επεσήμανε το Blabbermouth. Το άρθρο περιλαμβάνει μια φωτογραφία του Schaffer.

Ενώ η εφημερίδα έκανε λάθος το όνομα του Schaffer ως "John Schaper", σημείωσε ότι ταξίδεψε από την πατρίδα του την Ιντιάνα στην Ουάσιγκτον DC για την εκδήλωση. Το κράτος καταγωγής του Schaffer είναι η Ιντιάνα.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος : "Θα πέσουν. Τα βάζουν με τους λάθος ανθρώπους, πιστέψτε με", αναφέρει ο Schaffer στη γερμανική δημοσίευση. Και όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι θα υπάρξουν ταραχές, απάντησε λέγοντας, "Αν κάποιος κάνει βία εναντίον μας, θα αντιδράσουμε αναλόγως. Δεν το θέλουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι."

Ο κιθαρίστας έχει συζητήσει ανοιχτά τις συντηρητικές του πολιτικές απόψεις στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της δυσπιστίας του προς την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό το καλοκαίρι εμφανίστηκε στο podcast του MetalSucks όπου συζήτησε επί μακρόν τις θεωρίες συνωμοσίας κορονοϊών.




ΠΗΓΗ : loudwire 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου