Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021



Πριν λίγες ημέρες μέσω των επίσημων διαδικτυακών καναλιών της μπάντας, όπως αναφέρεται και με λεπτομέρειες παρακάτω από το αντίστοιχο post στο bandsintown των FIREWIND, το τρίτο κατά σειρά single είναι διαθέσιμο με τη μορφή OFFICIAL MUSIC VIDEO. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ).

Να υπενθυμίσουμε ότι οι power metallers Firewind, κυκλοφόρησαν το τελευταίο στούντιο άλμπουμ τους «Firewind» τον Μάιο του 2020. Ενώ τα μέλη του συγκροτήματος αναγκάστηκαν να μείνουν στο σπίτι, λόγω της πανδημίας, διατήρησαν το δημιουργικό τους πνεύμα υψηλό και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν ένα νέο music video για το δυνατό τραγούδι «Devour», το οποίο περιλαμβάνει επίσης σκηνές με όλα τα μέλη της μπάντας επί του έργου.

Ο Gus G. σχολιάζει:

Το “Devour” ήταν το πρώτο τραγούδι που συν-έγραψα με τον νέο μας τραγουδιστή, Herbie Langhans. Αφού άκουσα τις φωνητικές του μελωδίες, ήταν αρκετά προφανές σε μένα ότι ήταν ο σωστός άνθρωπος για τη δουλειά, καθώς ακούγεται 100% Firewind και διαθέτει όλα τα στοιχεία για τα οποία είναι γνωστό το συγκρότημα - μελωδία, τσαμπουκάς, catchy hooks, shredding solos, είναι όλα εκεί. Στιχουργικά, το τραγούδι αφορά την ατελείωτη επιδίωξη της ανθρωπότητας για κοινωνική καταξίωση, πλούτο κλπ.



Follow FIREWIND :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου