Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021



Η National Independent Venue Association, γνωστή και ως NIVA, συνεργάστηκε με παραγωγούς live εκδηλώσεων και άλλες εταιρίες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Live Nation, AEG, We Make Events, The Broadway League, National Independent Talent Organisation κ.ά., για να προσφέρουν τους χώρους και το προσωπικό τους στο νέο Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ώστε να βοηθήσουν στη διαδικασία χορήγησης των εμβολίων COVID.

Η Dayna Frank , ιδιοκτήτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλος της First Avenue Productions και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της NIVA αναφέρει:

«Από τότε που η πανδημία έκλεισε τη βιομηχανία μας πριν από περίπου ένα χρόνο, τα κτίριά μας και οι συνεργάτες μας έχουν σταματήσει, αλλά συνεχίζουν να αγωνίζονται».

«Τα εμβόλια είναι η καλύτερη μας ευκαιρία να βάλουμε το COVID-19 πίσω μας και οι εμπειρίες μας από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη διαχείριση πλήθους μας φέρνουν τώρα στη μοναδική θέση να είμαστε η πιο προετοιμασμένη και πιο εξειδικευμένη βιομηχανία για να υποστηρίξουμε την προσπάθεια εμβολιασμού και να φέρουμε αυτήν τη χώρα στο δρόμο της ανάκαμψης.».


Δείτε την ολοκληρωμένη επιστολή:


Ανοιχτή επιστολή του Live Event Industry στον Πρόεδρο Μπάιντεν


26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Υπόψιν  Προέδρου

Λευκός Οίκος

1600 Pennsylvania Avenue

ΒΔ Ουάσιγκτον, DC 20500 


Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, 

Συγχαρητήρια σε εσάς και την Αντιπρόεδρο Χάρις για τα εγκαίνια της νέας προεδρίας που σηματοδοτούν την ενότητα και την ελπίδα, απαραίτητα συστατικά για την εξέλιξη της Αμερικής.


Καθώς ξεκινάτε να επιτύχετε τον φιλόδοξο στόχο του εμβολιασμού 100 εκατομμυρίων Αμερικανών σε 100 ημέρες, θέλουμε να προσφέρουμε την πλήρη υποστήριξη και τους πόρους της βιομηχανίας live εκδηλώσεων. Μοιραζόμαστε το όραμά σας για τη σωστή, δίκαιη και ευρεία διανομή εμβολίων. Είναι καθήκον μας, ως επιχειρήσεις διάσπαρτες σε περιοχές σε ολόκληρο το έθνος, να συνδράμουμε ώστε να μπει η Αμερική σε θετικό πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κρίσης. 


Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τις ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις για να σώσουμε ζωές και να επιστρέψουμε στη χώρα την εργασία και την εκπαίδευση. Εκπροσωπούμε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και καλλιτέχνες που αποτελούν την πλειοψηφία της βιομηχανίας ζωντανών εκδηλώσεων. Ενώ είμαστε κλεισμένοι από την πανδημία, έχουμε τεράστιους πόρους που, εάν χρησιμοποιηθούν πλήρως, θα μπορούσαν να παρέχουν ανεκτίμητους μηχανισμούς βοήθειας στη διανομή εμβολίων στη χώρας μας. 


Στην πραγματικότητα, επειδή είμαστε κλειστοί, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε όλο το δυναμικό της βιομηχανίας μας για να υποστηρίξουμε τη διανομή εμβολίων ξεκινώντας αμέσως. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Πολλοί χώροι αξιοποιούνται ήδη σε κρατικό και τοπικό επίπεδο για την εφαρμογή εμβολιαστικών προγραμμάτων. Η βιομηχανία μας διαθέτει χιλιάδες χώρους σε ολόκληρη την Αμερική, οι οποίοι υπόκεινται σε υποχρεωτικά κλεισίματα και είναι άδειοι. 


Οι χώροι εκδηλώσεων δημιουργούν ιδανικούς χώρους εμβολιασμού: βρίσκονται στις περισσότερες αστικές, προαστιακές και αγροτικές κοινότητες, συχνά κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς και με εύκολη πρόσβαση σε χώρο στάθμευσης. Οι εσωτερικοί μας χώροι είναι καθαροί με φώτα εργασίας και συστήματα κλιματισμού. Λόγω της φύσης της επιχείρησής μας, τα κτίρια και το εργατικό δυναμικό μας είναι συνηθισμένα στη διαχείριση του πλήθους. Οι ζωντανές εκδηλώσεις είναι μια από τις καλύτερα προετοιμασμένες, καλύτερα εξοπλισμένες, πιο έμπειρες βιομηχανίες στην Αμερική για τη διαχείριση και τον έλεγχο μεγάλων πλήθους με γρήγορο και οργανωμένο τρόπο. Η μετακίνηση ανθρώπων μέσα, έξω και γύρω από έναν δημόσιο χώρο συγκέντρωσης γρήγορα και με ασφάλεια είναι το θεμέλιο της βιομηχανίας μας. Επιπλέον, η εξοικείωσή μας με τη χρήση συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων, οργανωμένη είσοδο και διαχείριση πλήθους μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία των ασθενών πριν και κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, καθώς και την επιτόπια διαχείριση. 


Υπάρχουν αρκετές χιλιάδες εταιρείες στη βιομηχανία ζωντανών εκδηλώσεων που κατέχουν τον εξοπλισμό και την υποδομή που απαιτούνται για τη δημιουργία εμβολιαστικών χώρων. Υπολογίζεται ότι το 95% των επιχειρήσεων και των εργαζομένων της βιομηχανίας ζωντανών εκδηλώσεων έχουν χάσει σχεδόν το 100% των εσόδων τους και είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να εργαστούν αμέσως. Αυτοί οι οργανισμοί μπορούν να σχεδιάσουν, να παραδώσουν και να διαχειριστούν την υποδομή, καθώς και τα άτομα που χρειάζονται για τη στελέχωση. Είμαστε κλειστοί για σχεδόν ένα ολόκληρο έτος για την προστασία της δημόσιας υγείας. 


Αφήστε μας τώρα να εργαστούμε για την προστασία της δημόσιας υγείας. Μοιραζόμαστε τον στόχο σας να επιστρέψετε στην Αμερική την εργασία, την εκπαίδευση και να συγκεντρώσετε χώρους γρήγορα και με ασφάλεια. Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εσάς και την ομάδα σας. 


Με εκτίμηση,


AEG 

Bandit Lites 

The Broadway League 

International Alliance of Theatrical Stage Employees (IATSE)

International Association of Venue Managers (IAVM) 

Live Nation National Association of Music Merchants (NAMM) 

National Independent Talent Organization (NITO) 

National Independent Venue Association (NIVA) 

Oak View Group

Save Live Events Now


Κοινοποίηση σε:


Norris Cochran, Αναπληρωτής Γραμματέας, Υγεία και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών,

Δρ. Rochelle Walensky, Αναπληρωτής Διευθυντής, Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών, 

Nancy Messonnier, Διευθύντρια, Εθνικού Κέντρου Ανοσοποίησης και Αναπνευστικής Νόσου,

Bechara Choucair, Συντονίστρια εμβολιασμών Λευκού Οίκου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου