Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021


Έτοιμο το τρίτο δισκογραφικό έργο των Ελλήνων progressive-heavy metallers Illusory. 


Το συγκρότημα με υπερηφάνεια ανακοινώνει την κυκλοφορία του τρίτου στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Crimson Wreath"και θα κυκλοφορήσει από την Rockshots Records τον Μάιο. Ηχογραφήθηκε στα ICAVE Studio & Matrix Recording Studio Athens, με την παραγωγή, τη μίξη και το master να έχουν γίνει στα Matrix Studios από τον Γιάννη Πετρογιάννη.



Αυτό το άλμπουμ είναι μια φυσική εξέλιξη και μια δήλωση των ILLUSORY, σχετικά με τον ήχο τους, τη δομή των τραγουδιών και την μουσική τους παρουσία, ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων του, "The Ivory Tower" & "Polysyllabic" και με μια ολοκαίνουργια συμφωνία με μία από τις πιο ανερχόμενες και ελπιδοφόρες εταιρείες την Rockshots Records.


Με συνολικά δεκατέσσερα κομμάτια και συνολική χρονική διάρκεια τα εβδομήντα έξι λεπτά, το "Crimson Wreath" είναι ένα άλμπουμ με έντονα μουσικά θέματα και τραγούδια τα οποία θα ήθελε να ακούσει κάθε ακροατής της metal μουσικής και να διαδώσει την μουσική της μπάντας.


Η παραγωγή έγινε από τον Γιάννη Πετρογιάννη και συμπαραγωγή από τον Dee "K.man" Theodorou.

Το engineering και editing πραγματοποιήθηκε από τον Dee "K.man" Theodorou στα iCave Studio και τον Γιάννη Πετρογιάννη στα Matrix Studios, ενώ το υπέροχο εξώφυλλο είναι δημιουργία του Panagiotis Sfiris.


Facebook
Instagram


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου