Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021


Ο Mikkey Dee, ο οποίος έπαιξε ντραμς για τον KING DIAMOND από το 1985 έως το 1989, είπε στον Cassius Morris για το "The Cassius Morris Show" σε μια νέα συνέντευξη ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια περιοδεία επανένωσης με τα επιζώντα μέλη της αρχικής σύνθεσης του συγκροτήματος.


"Δυστυχώς, ο αρχικός μπασίστας του KING DIAMOND, Timi Hansen είναι νεκρός, αλλά θα μπορούσατε να έχετε τον Andy LaRocque (κιθάρα), τον Michael Denner (κιθάρα), θα μπορούσατε να έχετε τον Hal Patino (μπάσο), τον Pete Blakk (κιθάρα), μόνο για μια περιοδεία και να παίξουμε μόνο τα πράγματα που κάναμε, από το "Fatal Portrait" έως το "Cospiracy". Αυτό θα μπορούσε να ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική και επιτυχημένη περιοδεία. "

 

 Ο Dee, ο οποίος είναι μέλος των SCORPIONS από το 2016, συνέχισε να λέει ότι "εξαρτάται απόλυτα" από τον frontman και ηγέτη των KING DIAMOND για το αν θα πραγματοποιηθεί τέτοια περιοδεία. 

"Επειδή επίσης θα κάνει με τους MERCYFUL FATE. Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Εάν είμαι εκτός και δεν κάνω τίποτα με τους SCORPIONS, τότε θα μπορούσα εύκολα να το κάνω αυτό. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό, γιατί ήμαστε πολύ καλά παιδιά και ακόμα μιλάω με τον Andy, τον Pete, τον Hal και τον King."

 

Ο Σουηδός ντράμερ, ο οποίος έπαιξε επίσης με τους MOTÖRHEAD από το 1991 μέχρι τη διάλυση του συγκροτήματος τον Δεκέμβριο του 2015, είχε προηγουμένως προβληματιστεί για τον χρόνο του με τον KING DIAMOND σε μια συνέντευξη του το 2017 στο "The Blairing Out With Eric Blair Show". 

Δήλωσε τότε: 

"Ξεκινήσαμε ως μία παρέα παιδιών, πραγματικά και δημιουργήσαμε κάτι. Για να σας πω την αλήθεια, πραγματικά δεν ξέραμε τι κάναμε. Λοιπόν, ξέραμε τι κάναμε, αλλά εμείς δεν γνωρίζαμε το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ένα στυλ. Αλλά διασκεδάζαμε τόσο πολύ, και ήμασταν μια ομάδα φίλων περιοδεύοντας. Όλα έληξαν, όταν δεν ένιωθα πλέον πολύ χαρούμενος στο συγκρότημα. Πηγαίναμε σε λίγο διαφορετική κατεύθυνση από ό, τι νόμιζα όταν δουλεύαμε μόνοι μας. Και εγώ ως ντράμερ, μου αρέσει να παίζω τα πάντα. Παίζω σε μεγάλη μπάντα τζαζ, fusion, pop, blues, rock, heavy metal, speed metal… Έτσι, για μένα, ήταν μια φυσική κίνηση. Ήθελα να παίξω λίγο πιο ευθύ rock and roll και ένιωσα λίγο άγχος στους KING DIAMOND ίσως στο τέλος."


Ερωτηθείς πώς ένιωθε για τους σατανικούς τόνους των στίχων και της εικόνας του KING DIAMOND, ο Mikkey είπε: 

"Δεν ήταν καθόλου κακό. Ο King πιστεύει στον αποκρυφισμό. Και για τα υπόλοιπα οι τέσσερις εμείς, δεν ήμασταν τόσο πολύ σε αυτό. Αλλά ήταν υπέροχη η μουσική, υπέροχη η συντροφικότητα, υπέροχοι στίχοι - υπέροχοι. Τότε η προσωπική πίστη του King ήταν κάτι το προσωπικό του. Ακριβώς όπως ποτέ δεν μπήκα στο προσωπικό όραμα του Lemmy. Εάν είστε μπάντα και είστε τέσσερα ή πέντε ή τρία άτομα - ό, τι κι αν είστε. Όλοι έχουν το δικό τους όραμα και τη δική τους πίστη για το πώς είναι η ζωή ή οπουδήποτε και αν πάτε. Και το κόλπο είναι να συνεργαστούν χωρίς να θυμώνουν ή να διαφωνούν οι άνθρωποι Και ευτυχώς, με τον KING DIAMOND, είχαμε υπέροχη ομαδική εργασία. "


Ο Dee έπαιξε στα κλασικά άλμπουμ του KING DIAMOND "Fatal Portrait", "Abigail" και "Them" μέχρι που έφυγε το 1988 για να συμμετάσχει στον Don Dokken. Επέστρεψε ένα χρόνο αργότερα ως session στο "Conspiracy" του KING DIAMOND.



ΠΗΓΗ : Cassius Morris Show

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου