Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

    Ο θρυλικός κιθαρίστας των Iron Maiden Adrian Smith και ο Richie Kotzen (Mr. Big, The Winery Dogs, Poison, etc.), δημιούργησαν ένα σούπερ κιθαριστικό project με την ονομασία SMITH/KOTZEN. Σύμφωνα με το post στον προσωπικό λογαριασμό του Kotzen στο Facebook, στις 26 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας από την BMG. 


Track list:

01. Taking My Chances

02. Running

03. Scars

04. Some People

05. Glory Road

06. Solar Fire

07. You Don't Know Me

08. I Wanna Stay

09. 'Til Tomorrow 


     Ο Smith σχολιάζει: "Ο Richie και εγώ αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί πριν από δύο χρόνια περίπου. Βέβαια τζαμάρουμε παρέα και είμαστε φίλοι πολύ περισσότερο χρόνο. Και οι δύο αγαπάμε το κλασικό ροκ αλλά και το blues, οπότε αποφασίσαμε να γράψουμε κάποια τραγούδια μαζί. Τα περισσότερα στο άλμπουμ τα έχουμε αναλάβει ο Richie και εγώ, συμπεριλαμβανομένης και της παραγωγής. Έχουμε στο μυαλό μας ακριβώς το πώς θέλουμε να ακούγεται ο δίσκος και είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά ωραία τραγούδια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό". 

Ο Ritchie προσθέτει: "Η εγγραφή του δίσκου είχε συνεχή ροή. Γράφαμε συνέχεια. Πολλές φορές ο Andrian μου έστελνε ένα riff και εγώ αμέσως σκεφτόμουν τη μελωδία και τα φωνητικά. Κάποιες φορές πάλι, ήταν το αντίστροφο! Όποτε μπορούσαμε και βρισκόμασταν μαζί, παρουσιάζαμε τις ιδέες μας ο ένας στον άλλον οπότε το project εξελίχθηκε ομαλά, κάτι που ήταν πολύ καλό γιατί δεν υπήρχε πίεση και οτιδήποτε άλλο, παρά μία φυσική πορεία όπως θα διαπιστώσετε ακούγοντας τον δίσκο". 

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και το τραγούδι "Taking My Chances" από το επερχόμενο album:



Πηγή: 

facebook

metalstorm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου