Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021








  







Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η 33χρονη σήμερα Brittany Potts, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αλλαγής του επιθέτου της από Potts σε Dickinson, μιας και έχει γίνει όπως υποστηρίζει, ταυτοποίηση με τεστ DNA. 

  Η βρετανική tabloid αναφέρει επίσης ότι η Brittany γνώριζε ήδη από μικρή ηλικία ποιος είναι ο πατέρας της, καθώς η ίδια η μητέρα της Angela, της είχε αποκαλύψει τη σχέση της με τον διάσημο frontman το 1986, μεταξύ της διακοπής της σχέσης του με την πρώτη του γυναίκα και την έναρξη με τη δεύτερη Paddy Bowden. Η Angela ήταν μόλις 17 ετών όταν γνώρισε τον Bruce, ο οποίος ήταν στα τέλη της δεκαετίας '80, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, και επιδίδονταν σε ξέφρενα πάρτι σε μπαρ και ξενοδοχεία.

  Η Αμερικανίδα Βrittany λέει: «Έβγαιναν μαζί για λίγο διάστημα και η σχέση τους κράτησε περίπου δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, ένας φίλος είπε στον Bruce ότι η μαμά ήταν έγκυος και τότε εκείνος έριξε μια τηλεόραση σε έναν τοίχο του ξενοδοχείου και φώναξε, «είπε ψέματα ότι έπαιρνε αντισύλληψη». Η Βrittany γεννήθηκε στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, το 1987, λίγο πριν η μαμά της κλείσει τα 18. Μετακόμισαν αργότερα στην Καλιφόρνια. Η Brittany επίσης δήλωσε ότι ο Bruce ζήτησε εξέταση αίματος DNA, κάτι που πραγματοποιήθηκε στο Hyatt Hotel, στη λεωφόρο Sunset Boulevard του Λος Άντζελες, στις αρχές της δεκαετίας του '90, και προσθέτει: "Έδειξε ότι είμαι η κόρη του". Αυτό σημαίνει ότι τώρα αναγνωρίζομαι επίσημα ως κόρη του . Μετά από περίπου έξι μήνες, η μητέρα μου άρχισε να παίρνει χρηματική στήριξη 1.500 $ το μήνα (περίπου 1.100 £) συν πρόσθετα για ιατρική περίθαλψη, ιδιωτική εκπαίδευση και μαθήματα χορού πέντε φορές την εβδομάδα. Η μητέρα μου δεν έκρυψε ποτέ τίποτα από μένα, πάντα μου έλεγε ποιος ήταν ο μπαμπάς μου και μου έδειχνε φωτογραφίες από αυτόν». 




  










Η Brittany Potts περιγράφει την ένθερμη συνάντηση που είχε με τον πατέρα της και την ξαφνική αποστροφή του, εικάζοντας ότι δεχόταν πιέσεις από την γυναίκα του Paddy. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Patty Bowden, η οποία πέθανε τον προηγούμενο Μάιο άφησε την περιουσία της (1,7 εκατομ. λίρες) στον Dickinson με τον όρο όμως να μην περιέλθει κανένα ποσό στην Brittany Potts ή τα παιδιά της. Όπως αναφέρει η Sun, ο Bruce Dickinson διατηρούσε επαφή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την Brittany κατά το διάστημα 2010-2012 και συναντήθηκαν πρώτη φορά(εκείνη, ο Bruce και η Paddy)το 2010 σε συναυλία των Iron Maiden στην Καλιφόρνια. 



  













Η ίδια αναφέρει: "Συνάντησα τον πατέρα μου αφού είπα στον security ότι είμαι κόρη του. Όταν με αντίκρυσε μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη....δεν ήξερα πως να αισθανθώ και του απάντησα: Όχι, δεν είμαι! Είμαι ίδια σαν εσένα! Αγκαλιαστήκαμε και ένιωσα ότι αγκάλιαζα την ανδρική μου εκδοχή".

  Η Brittany στη συνέχεια αναφέρει ότι γνώρισε την Paddy και ότι την επόμενη μέρα πήγε τα δυο της παιδιά να γνωρίσουν τον Dickinson, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό από τον ίδιο. Διατηρήσαν επαφές μέχρι το 2012, όταν η Brittany γνώρισε τον ετεροθαλή αδελφό της Austin! Από εκείνη τη στιγμή και μετά κόπηκε κάθε επικοινωνία με την οικογένεια Dickinson, γεγονός που την πλήγωσε και θύμωσε ταυτόχρονα. 






Ο Bruce Dickinson δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση σχετικά με το θέμα, έως και σήμερα.


Πηγή: The Sun




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου