Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

  

O Καναδός progressive metaller Devin Townsend  αποτελεί άλλη μια περίπτωση μουσικού που λόγω της τρέχουσας πανδημίας του covid 19, και την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων ζωντανών εμφανίσεων, αποφάσισε να κάνει μια σειρά από live άλμπουμ όσο εκείνος θα εργάζεται σε νέο υλικό για επερχόμενες νέες κυκλοφορίες.

 

Η σειρά ονομάζεται «Devolution» και θα περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια και τις συναυλίες που μεταδόθηκαν μέσω live streaming, κατά τη διάρκεια της καραντίνας , καθώς και διάφορες ζωντανές εμφανίσεις από τα τελευταία χρόνια.


O ίδιος δήλωσε:


«Η πρώτη κυκλοφορία είναι μια remix και remastered έκδοση του σόου "Live in Leeds" που ήταν αρχικά στην έκδοση "Empath" Ultimate Edition. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο ακουστικό show που αξίζει να ακουστεί, έτσι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως εισαγωγή στη σειρά.»


 «Αυτήν τη στιγμή είμαι βαθιά αφοσιωμένος στο γράψιμο των νέων μου έργων και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το κάνω. Ευχαριστώ που διευκολύνετε την ικανότητά μου να το κάνω αυτό και ελπίζω να απολαύσετε τη «Σειρά Devolution». »


Το "Live in Leeds" έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν μόνο σε μορφή βίντεο και το "Devolution Series # 1 - Ακουστική έκδοση, Live in Leeds" θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου 2021.


To “Live In Leeds” θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις: σε CD, βινύλιο και ψηφιακή μορφή.


H tracklist του "Live In Leeds":

Intro

Let It Roll

Funeral

Deadhead

Ih-Ah!

Love?

Hyperdrive

Terminal

Coast

Solar Winds

Thing Beyond Things


Μια πρώτη γεύση από το ακουστικό Hyperdive μπορείτε να πάρετε εδώ:




DEVIN TOWNSEND online:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου