Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021



Οι TETRARCH είναι μια Αμερικανική μπάντα που αποτελείται από τους Diamond Rowe (κιθάρα), Josh Fore (κιθάρα/φωνητικά), Ryan Lerner (μπάσο), Ruben Limas (drums) και μουσικά κινούνται στον χώρο του Metal Core/Nu Metal. Σχηματίστηκαν το 2007, παίζοντας σε πάνω από 100 συναυλίες στην πόλη τους Atlanta και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP το 2008 υπό τον τίτλο "Pravda". 

Ο πρώτος full length δίσκος τους, ήρθε το 2018 και κυκλοφόρησε από την ίδια την μπάντα με τίτλο "Freak", κάνοντας θόρυβο γύρω από το όνομα τους κυρίως στις ΗΠΑ.



To groove-αριστό metal των TETRARCH σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Fore έδωσαν μια ταυτότητα στην μπάντα, η οποία χάρισε στο συγκρότημα μια σταθερά για να βασιστεί και να αναπτυχθεί από εκείνο το σημείο. 


Με αυτό δεδομένο και πολλή δουλειά, με άπειρες ζωντανές εμφανίσεις, οι TETRARCH έγιναν στόχος της NAPALM RECORDS η οποία αρέσκεται ούτως ή άλλως στο να υπογράφει με συγκροτήματα αυτού του μουσικού φάσματος. Σύντομα η μπάντα ηχογράφησε το "Unstable" lp υπό την αιγίδα μιας τεράστιας δισκογραφικής πλέον και όλα φαίνεται να έχουν μια θετική κατεύθυνση για τους Αμερικανούς. Ο "Unstable" δίσκος κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021, αποσπώντας θετικές κριτικές από τον Τύπο και εδραίωσε το κοινό της μπάντας. 



Το 2021 βρίσκει την μπάντα με ένα major hit κομμάτι ήδη στο βιογραφικό του. Tο "I'm Not Right" έφτασε στο νο.40 του Billboard Mainstream Rock Songs, ενώ παράλληλα προβλήθηκε 1,800,000 φορές στο YouTube. Κορυφαίες στιγμές ζωντανών εμφανίσεων για την μπάντα αποτελούν οι support συμμετοχές στους ALTER BRIDGE και AVENGED SEVENFOLD. Περιμένοντας την επόμενη κίνηση τους, θεωρούμε δεδομένη την επιτυχία των TETRARCH και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου