Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Artwork by Uis Elveti

Στη σημερινή μας παρουσίαση φιλοξενούμε το πρώτο διπλό single ενός νέου rock n roll συγκροτήματος , πολλά υποσχόμενου θα έλεγα , με όρεξη για δυνατή και ποιοτική μουσική!

Μιλάμε φυσικά για τους Birds Of Vale , το ελληνικό rock n roll κουαρτέτο που αποτελείται από τους Nikos Liakos ( φωνητικά ) , Laz Kagkelidis ( κιθάρα ) , Kostis Papagiannopoulos ( μπάσο ) και Nikos Manatos ( drums , κρουστά ) . Η αγάπη τους για το rock που γνωρίσαμε από τις δημιουργικές δεκαετίες του 60 και του 70 , ήταν υπεραρκετή για να τους παροτρύνει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν το "Devil In" ( που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 ) και το "Beautiful Girl" ( τον Φεβρουάριο του 2021 ) .

Artwork by Uis Elveti

Αν και δεν ξέρουμε πολλά για το στυλ το οποίο πρόκειται να ακολουθήσουν οι Birds Of Vale , τα δύο αυτά singles ίσως αποδειχθούν καθοριστικά για την μετέπειτα πορεία τους ! Είτε μιλάμε για το αγνό country rock στυλ του Devil In , είτε για το πιο παραμορφωμένο , fuzzy και κάπως ψυχεδελικό του Beautiful Girl , οι τέσσερις μουσικοί μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν πολύ καλά ! 

Ας ελπίσουμε πως η συνεργασία τους με την Bitter Tea Records  θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο να εκφράσουν την ψυχή τους μέσα από την μαγεία του rock n roll ! Ίσως έχουμε λοιπόν την απάντηση για όσους θεωρούν ότι η rock πεθαίνει : Δεν πέθανε ποτέ , αλλά άλλαξε μορφή και σε αυτή τη νέα μορφή , θα βρούμε και τους Birds Of Vale !!!
Engineering , mixing and production by Alex Bolpasis at Suono Studios ( Athens , Greece ) 
Mastering by Nick Townsend at Townsend Mastering, in Costa Mesa, CA, United States.
Music & Lyrics by Birds of Vale.
Artwork by __morts__

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου